Nieuwe trailers Legend of Zelda: Breath of the Wild

Kijken op YouTube
Twee nieuwe trailers voor Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hierboven de normale actietrailer, en na de klik een filmpje om de weerseffecten te demonstreren. Nintendo schept niet vaak op over hun technische prestaties en de kwaliteit van de graphics, dus ze moeten hier wel echt heel trots op zijn. (Het ziet er inderdaad sfeervol uit).

We hebben Breath of the Wild tot nu toe steeds in actie gezien op de Wii U, maar dit zijn beelden van de Switch-versie. Zie jij het verschil? Ik heb het idee dat alles iets scherper en gedetailleerder is, maar dat zou ook mijn verbeelding kunnen zijn. (Met andere woorden: de verschillen zijn niet heel groot).

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe filmpjes Zelda: Breath of the Wild
Lees ook:Nieuwe trailer Legend of Zelda: Breath of the Wild
Lees ook:Prototype Breath of the Wild leek net een NES-spel
Lees ook:Breath of the Wild DLC-pakket 2 nu verkrijgbaar
Lees ook:Hoe verschillen de Switch en Wii U-versies van Zelda?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.