Nieuwe Zelda Wii U geruchten


Geruchten van Emily Rogers blijken later meestal te kloppen. Vooral als ze over Nintendo gaan. (Ze voorspelde onder andere de releasedatum van Smash Bros. Wii U, de data van een paar Nintendo Direct-uitzendingen en de komst van een nieuwe Paper Mario naar de Wii U).

Dat gerucht van een dubbele release heb ik inmiddels al zo vaak gehoord dat het me zou verbazen als Zelda niet ook naar de NX komt, maar die andere tweets zijn verrassend. Regisseur Eiji Aonuma was in het verleden geen fan van gesproken stemmen, maar misschien heeft iemand hem nu toch overgehaald? En wie weet, misschien zou een vrouwelijke held na 16 mannelijke Link’s ook weleens verfrissend zijn.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Eijij Aonuma over de nieuwe Legend of Zelda
Lees ook:Regisseur Eiji Aonuma praat over Zelda (tijdens een achtervolging)
Lees ook:A Link To The Past in 3D? Miyamoto denkt erover
Lees ook:Eiji Aonuma heeft The Legend of Zelda nooit uitgespeeld
Lees ook:Citaat: Eiji Aonuma over de E3-demo voor Zelda Wii

5 reacties op “Nieuwe Zelda Wii U geruchten

 1. altasia

  Zou zeer mooi nieuws zijn als dit allemaal waar blijkt te zijn. Ben echt afgeknapt op de laatste Zelda’s omdat de characters niet gewoon praatte. Dat kan in mijn ogen echt niet meer in dit millennium.

  Tevens zullen ze wel gek zijn om deze Zelda alleen op de toch al bijna afgeschreven Wii U uit te brengen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. micha

  Na de introductie van linkel zou ik het ergens niet gek vinden maar tegelijk ook erg jammer.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Berend Jan

  Meisje of jongen maakt voor mij echt helemaal niets uit. Ik speel mijn MMO’s ook altijd als vrouwtje voornamelijk omdat je dan uren en uren naar de achterkant van je personage aankijkt en dan kijk ik gewoon liever naar vrouwlijke rondingen… Als het tegelijk op de WiiU en de NX zou komen kom ik wel in een dilemma, ik had me bedacht geen NX aan te schaffen aangezien het waarschijnlijk weer een nintendoverhaal gaat worden (bij de introductie allemaal 3rd party beloftes maar na 2 jaar vallen ze allemaal weg)… maar aan de andere kant als ze een console maken die mijn 4K tv in alle 4kaa’s kan aanspreken… lastig lastig ik wil het eerst wel eens zien tot die tijd vermaak ik me meer dan prima met mijn 3DS en mijn WiiU… Als u me wilt excuseren ga ik nu even terraria doen :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Inno Vation

  Groot nieuws Erik. Even je site updaten.
  .
  Vandaag is bekend gemaakt dat Nintendo de nieuwe Zelda voor de Wii U én de NX volgende jaar maart uitbrengt. Dit valt samen met het uitbrengen van de Nintendo NX zelf.
  .
  De Zelda Wii U zal als enige game getoond worden en speelbaar zijn tijdens de E3. De Nintendo NX laat zich niet zien op de E3 en er zal geen mededelingen over worden gedaan.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.