Nintendo bijna klaar met Pikmin 4

pikmin4
“It’s actually very close to completion,” Miyamoto said. “Pikmin teams are always working on the next one.”

Uit het niets publiceert Eurogamer een interview waarin Shigeru Miyamoto verklapt dat Pikmin 4 al bijna klaar is. Hij zei dat vorige maand, maar Eurogamer mocht het blijkbaar pas vandaag online zetten. Zou dat betekenen dat Nintendo binnenkort zelf met een grote aankondiging komt?

  • Pikmin 3 verscheen in 2013 voor de Wii U. Zou het nieuwe spel ook weer voor die spelcomputer verschijnen, of krijgen we eindelijk een draagbare Pikmin op de 3DS?
  • Voor wie de serie niet kent: Pikmin is Nintendo’s supertoegankelijke versie van een real-time strategiespel. Neem de leiding over honderden kleine wortelmannetjes en versla vijanden in een schattige miniatuur-wereld. Hieronder een oude trailer van Pikmin 3.
  • In hetzelfde interview heeft Miyamoto ook iets gezegd over Super Mario Galaxy 3, maar dat klonk een stuk minder definitief. Het team “denkt na” over nieuwe 3D Mario-spellen, is “altijd op zoek” naar nieuwe uitdagingen en dat levert “misschien” ooit een spel op voor een niet nader te noemen spelcomputer.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Geen kleipoppetjes meer in Pikmin 3 artwork?
Lees ook:Pikmin Wii… bevestigd?
Lees ook:Captain Olimar en vijf Pikmin in Smash Bros. Brawl
Lees ook:Wat is Shigeru Miyamoto’s favoriete Mario-spel?
Lees ook:Shigeru Miyamoto zegt rare dingen over Super Mario Bros. 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.