Nintendo bijna klaar met Pikmin 4


“It’s actually very close to completion,” Miyamoto said. “Pikmin teams are always working on the next one.”

Uit het niets publiceert Eurogamer een interview waarin Shigeru Miyamoto verklapt dat Pikmin 4 al bijna klaar is. Hij zei dat vorige maand, maar Eurogamer mocht het blijkbaar pas vandaag online zetten. Zou dat betekenen dat Nintendo binnenkort zelf met een grote aankondiging komt?

  • Pikmin 3 verscheen in 2013 voor de Wii U. Zou het nieuwe spel ook weer voor die spelcomputer verschijnen, of krijgen we eindelijk een draagbare Pikmin op de 3DS?
  • Voor wie de serie niet kent: Pikmin is Nintendo’s supertoegankelijke versie van een real-time strategiespel. Neem de leiding over honderden kleine wortelmannetjes en versla vijanden in een schattige miniatuur-wereld. Hieronder een oude trailer van Pikmin 3.
  • In hetzelfde interview heeft Miyamoto ook iets gezegd over Super Mario Galaxy 3, maar dat klonk een stuk minder definitief. Het team “denkt na” over nieuwe 3D Mario-spellen, is “altijd op zoek” naar nieuwe uitdagingen en dat levert “misschien” ooit een spel op voor een niet nader te noemen spelcomputer.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Geen kleipoppetjes meer in Pikmin 3 artwork?
Lees ook:Pikmin Wii… bevestigd?
Lees ook:Captain Olimar en vijf Pikmin in Smash Bros. Brawl
Lees ook:Wat is Shigeru Miyamoto’s favoriete Mario-spel?
Lees ook:Shigeru Miyamoto zegt rare dingen over Super Mario Bros. 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.