Indiegame Shovel Knight krijgt eigen Amiibo


Gefeliciteerd Yacht Club Games! Shovel Knight is het eerste third party-spel dat zijn eigen Amiibo krijgt. Niet slecht voor een kleine indie studio.

Yacht Club Games moet de poppetjes zelf produceren, en in ruil belooft Nintendo om ze actief te promoten. Bovendien mag Shovel Knight in speelgoedwinkels gewoon in hetzelfde rek hangen als alle andere Amiibo. Met andere woorden: hoeveel Yacht Club Games er ook maakt, ze vliegen straks gegarandeerd allemaal over de toonbank. Kassa!

Wat spelers vervolgens met het poppetje kunnen doen is wel een beetje zorgelijk. Deze Amiibo is binnenkort de enige manier om co-op multiplayer te unlocken in Shovel Knight op de Wii U. Best een belangrijke toevoeging dus. Tot nu toe waren Amiibo makkelijk te negeren omdat ze alleen wat extra outfits of gekke kapsels unlockten, maar zodra ontwikkelaars een complete speelstand achter de betaalmuur stoppen moet je de bijbehorende poppetje bijna wel aanschaffen.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Volgende week gratis DLC voor Shovel Knight
Lees ook:Shovel Knight volgende maand naar Europese eShop
Lees ook:Shovel Knight krijgt een verpakte versie
Lees ook:Shovel Knight nu verkrijgbaar voor Wii U en 3DS
Lees ook:Kijk dit: Battletoads in Shovel Knight

Eén reactie op “Indiegame Shovel Knight krijgt eigen Amiibo

  1. Wouwter

    Zou de amiibo de enige “bonus” zijn voor Nintendo platformen? Ik had gehoopt dat er een leuke Nintendo-exclusieve content zou komen, net als Kratos voor Sony en Battletoads voor Microsoft.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.