Touch Mushy, Get Dizzy in Super Mario Maker


Super Mario Maker blijft verrassen. Officieel is dit spel alleen geschikt om levels te maken in de stijl van Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World en New Super Mario Bros. U, maar er zitten blijkbaar ook verwijzingen in verstopt naar andere spellen. Het level in dit filmpje heet Touch Mushy, Get Dizzy en gebruikt een speciaal effect om een van de beroemdste werelden uit Super Mario World 2: Yoshi’s Island na te bouwen.

Gek genoeg maakte dit trucje meer indruk op de Super Nintendo (daar golfde en draaide de hele wereld, terwijl Super Mario Maker 20 jaar later gewoon een statisch filter over het scherm legt), maar het blijft een leuke manier om spelers in verwarring te brengen. Reken maar dat ik volgende maand ook een level ga bouwen met vliegende hallucinogene paddenstoelen!

Kijken op YouTube

Ter vergelijking: het level Touch Fuzzy, Get Dizzy in de originele versie van Yoshi’s World uit 1995.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:De geschiedenis van Yoshi in schattige trailer
Lees ook:Super Mario Maker – E-4: Pipes O’Plenty
Lees ook:Spijkerzuilen, sleutels en roze muntjes in Mario Maker update
Lees ook:Gratis inspiratieboek(je) bij Super Mario Maker
Lees ook:Gratis update Super Mario Maker aangekondigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.