Japanse commercials Animal Crossing: Happy Home Designer


Klaslokalen? Tuinen? Kantoorgebouwen? Restaurants? Kan iemand me uitleggen wat Animal Crossing: Happy Home Designer nu precies is? Ik dacht dat het alleen een minigame was waarin spelers huizen konden inrichten, maar in deze Japanse reclames lijkt het toch iets uitgebreider dan dat. Ik krijg haast de indruk dat je nog steeds de baas bent over een compleet dorp, met de volledige vrijheid om alles te customizen. In dat geval zou deze spin-off juist uitgebreider zijn dan de reguliere spellen.

  • Animal Crossing: Happy Home Designer is vanaf 2 oktober verkrijgbaar in Europa, exclusief voor de 3DS. Het spel ondersteunt speciale Amiibo-kaarten (goedkoper dan de plastic poppetjes), maar regisseusse Aya Kyogoku heeft gelukkig beloofd dat ze volledig optioneel zijn. Het complete spel is ook speelbaar zonder Amiibo.
  • Ik weet nog steeds niet of ik deze nu op mijn verlanglijstje moet zetten, maar door deze commercials ben ik wel iets nieuwsgieriger geworden.

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Mr. Resetti krijgt een Amiibo
Lees ook:Animal Crossing amiibo-update ook leuk zonder amiibo’s
Lees ook:Grow Home krijgt een vervolg: Grow Up
Lees ook:Kijk dit: Battletoads in Shovel Knight
Lees ook:Stem op het volgende PlayStation Plus-spel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.