Eerste trailer Star Fox Zero voor Wii U


Star Fox Zero voor de Wii U! Niet iedereen zal blij zijn met de besturing (verplicht richten met de bewegingssensoren in de Gamepad), maar verder ziet dit spel er verrassend goed uit. Geen rare gimmicks, grondlevels of geforceerde multiplayer, maar gewoon ouderwetse Star Fox-actie. Met zo te zien een gezonde mix van lineaire “on rails” levels en “all range” arena’s waar je vrij mag rondvliegen. Wordt dit eindelijk een waardige opvolger van Star Fox 64?

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Een reclamefilmpje voor Star Fox Zero
Lees ook:Star Fox-achtig schietspel Liberation Maiden in de eShop
Lees ook:22 April: Star Fox Zero & Star Fox Guard
Lees ook:De recensies van Star Fox Zero
Lees ook:Nieuwe trailer van Prey-reboot

3 reacties op “Eerste trailer Star Fox Zero voor Wii U

  1. Erik

   Omdat Bayonetta 2 ook gewoon veel mooier was. Dit ziet er qua graphics uit als een GameCube-spel. Maakt verder niet zo heel veel uit, ik hou van Star Fox-spellen omdat ze zo fijn spelen.

   Maar ik wist niet dat Platinum de ontwikkelaar was! Ze hebben nog een paar maanden, misschien kunnen zij hun magie nog even loslaten op die graphics?

   En als daar geen tijd voor is mogen ze het spel van mij ook uitbrengen met kale polygonen zonder textures – zoals in Starwing op de SNES. Lekker retro. ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Inno Vation

    Dankzij de Nintendo’s Treehouse Live shows komen steeds meer informatie binnen.
    Omdat verschillende beelden worden getoond op de Gamepad en TV (en in 60 fps), heeft dat effect op de complexiteit van de graphics. Aan de graphics wordt gewerkt, maar de nadruk ligt meer op houden van 60 fps, om de besturing zo soepel mogelijk te maken. Het is dus of het één of het ander en dat kan ik begrijpen.
    .
    Dat Star Fox Zero door Platinum Games wordt gemaakt, is niet helemaal waar.
    Het wordt samen ontwikkeld met Nintendo. De art style wordt gedaan door Platinum in Osaka en het design wordt gedaan door Nintendo in Kyoto (met wat Platinum jongens).
    Project leider is Yugo Hayashi (level design bij The Legend of Zelda Twilight Princess en project leider van Wii Fit U).
    .
    Star Fox Zero is in eerste instantie een solo game, maar er is een co-op mode waarbij de ene speler het ruimteschip bestuurd en de ander schiet. Waarschijnlijk kent de game geen online mode.
    .
    Er wordt gebruik gemaakt van speciale 3D geluids-effecten, afkomstig van de Gamepad. Het lijkt dan alsof de gesprekken in je rechter oor worden verteld.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.