8 Mei: Kirby and the Rainbow Paintbrush


Goed nieuws! Kirby and the Rainbow Paintbrush ligt vanaf 8 mei in de Nederlandse winkels. Dit Wii U-spel werd in Amerika erg goed ontvangen. Het enige puntje van kritiek was vaak dat recensenten voortdurend naar het touchscreen moesten kijken (je bestuurt Kirby in dit spel door met de stylus lijnen op het scherm te tekenen) waardoor ze de fraaie klei-wereld niet in het groot konden bewonderen op de televisie.

  • Een begrijpelijke klacht, want dit spel ziet er belachelijk goed uit. Ik weet niet of de levelbouwers echt met klei hebben geknutseld of dat het allemaal op de computer is nagemaakt, maar het resultaat is erg overtuigend. Alsof je kijkt naar een supergoed gemaakte stop-motion animatiefilm.
  • Heeft NoE het toch weer voor elkaar gekregen om de titel te veranderen; in Amerika heet dit spel Kirby and the Rainbow Curse. Wat is dat toch? Alle andere Nintendo-spellen heten overal hetzelfde, maar om een of andere reden krijgt Kirby in Europa altijd een aangepaste titel.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe trailer Kirby and the Rainbow Curse (Wii U)
Lees ook:Kirby gaat back to basic in zijn laatste spel op de Wii
Lees ook:Alweer een nieuw Kirby platformspel voor de Wii
Lees ook:Nintendo’s mysterieuze ‘sterrenkundige’ evenement
Lees ook:Dit bestel je in Nintendo’s officiële Kirby Café

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.