Gouden en zilveren Mario-Amiibo onderweg


Ik had al medelijden met Amiibo-verzamelaars toen directeur Shibata tijdens de vorige Nintendo Direct nieuwe versies aankondigde van Mario, Luigi, Peach, Yoshi en Bowser, en nu hebben oplettende fans deze afbeeldingen ontdekt van een gouden en een zilveren Amiibo. Binnenkort zijn er dus gewoon 4 verschillende Mario’s in omloop. Je zal maar een complete verzameling proberen te krijgen.

Het is nog niet bekend hoe Nintendo deze poppetjes gaat verspreiden (gewoon in de winkel, via hun website of in de sterrencatalogus), maar het feit dat ze bestaan vind ik al een soort van kwaadaardig. Met dit soort speciale edities speelt Nintendo precies in op de zwakke plek van iedere verzamelaar.

Zelf heb ik tot nu toe alle Amiibo’s kunnen ontwijken. Ik heb niet het gevoel dat ik er veel aan mis, maar ik vrees voor de dag dat er een spel verschijnt waarin zo’n plastic poppetje echt iets onmisbaars toevoegt. Ik ken mezelf namelijk; als ik eenmaal mijn eerste Amiibo heb gekocht wil ik er gegarandeerd meer hebben.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Animal Crossing amiibo-update ook leuk zonder amiibo’s
Lees ook:Nintendo’s interactieve plastic poppetjes heten Amiibo
Lees ook:Amiibo gaan NES- en SNES-spellen unlocken
Lees ook:Twilight Princess HD’s Amiibo-dungeon in beeld
Lees ook:Extra grote Yoshi-Amiibo aangekondigd

4 reacties op “Gouden en zilveren Mario-Amiibo onderweg

 1. micha

  hoop dat ze nog bij club nintendo te krijgen zijn met sterren, dan komt er zeker een metal mario hier :P

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul Hu

  Cool dat je nog blogt! Dat is een tijdje geleden haha

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Wow dat is inderdaad al een paar jaar geleden! Grappig om een oude bekende reageerder weer even terug te zien. Ja ik ga gewoon door hier. In november wordt games.blog alweer 10 jaar oud. :)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.