Zo ziet Super Mario Galaxy 2 eruit op de Wii U


Zie Super Mario Galaxy 2 in actie op de Wii U. Nintendo biedt sinds vandaag de mogelijkheid aan om Wii-spellen te downloaden uit de eShop. Ze worden dan ook toegevoegd aan het reguliere Wii U-menu, zodat je niet eerst het Wii-menu hoeft op te starten. (Wat wel moet als je bijvoorbeeld een van je oude WiiWare-spelletjes wilt spelen). Handig!

De download is helaas een exacte kopie van het originele Wii-spel. Ik hoopte heel even dat de graphics geüpscaled zouden zijn naar 1080p, maar dat is dus niet het geval. Wii-spellen zien er nog steeds wazig uit op moderne televisies. Als je het oorspronkelijke schijfje nog hebt liggen is er geen enkele reden om Super Mario Galaxy 2 opnieuw te downloaden. Maar als je dit spel om wat voor reden dan ook hebt gemist, aarzel dan niet en download hem nu meteen! SMG2 is een tijdloze klassieker. Creatieve levels, superveel variatie en de toevoeging van Yoshi maken dit spel wat mij betreft nog beter dan de eerste Mario Galaxy.

Hij kost deze week ook maar €9,99 (een tijdelijke actie – daarna wordt de prijs €19,99), dus mis deze kans niet.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Een kartbaan in Super Mario 3D World
Lees ook:De nieuwe Super Mario Galaxy filmpjes van 8 november
Lees ook:De échte definitieve Super Mario Galaxy boxart
Lees ook:Het nieuwe Super Mario Galaxy filmpje van 15 november
Lees ook:Kijken: Mario’s cloud suit en Super Guide in Super Mario Galaxy 2

8 reacties op “Zo ziet Super Mario Galaxy 2 eruit op de Wii U

 1. Kikujiro

  Leuk! Ben ik wel blij mee. Dit is de enige Wii game die ik nog graag wil spelen, maar nooit heb gekocht. Ik ben nu met New SMB Wii bezig en zodra ik die heb uitgespeeld, ben ik helemaal klaar voor de Wii U (heb ik nog steeds niet). Alleen nog even wat Winkelkanaaltegoed opmaken en dan is het Wii tijdperk bij mij thuis voorbij.

    /   Beantwoorden  / 
  1. micha

   waarom? bij mij loopt het n64 tijdperk ook nog gewoon. Als iets een opvolger heeft betekend niet meteen dat het dan slecht is. :P

     /   Beantwoorden  / 
   1. Erik

    Speel je er ook nog op dan? Ik bedoel: ik heb ook nog steeds een N64, maar die heb ik al heel lang niet meer gebruikt. Vooral ook omdat er sinds 2001 geen nieuwe spellen meer voor verschijnen. ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. micha

     ja hoor, gebruik al mijn consoles nog zo af en toe.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Kikujiro

      Nou ja, ik bewaar al mijn consoles nog wel natuurlijk, maar zodra ik een nieuwe generatie heb aangeschaft, verdwijnt de oude wel uit de woonkamer (is ook een ruimtekwestie). Daarnaast speel ik naar verloop van tijd nog maar weinig spellen op mijn oude consoles. Spellen die ik nog per se af en toe wil spelen, zoals bijvoorbeeld Waverace 64 voor de N64 of Super Mario Bros. voor de NES, heb ik gedownload via de Virtual Console.

        /  
 2. Y-Fuzz

  SMG2 heb ik gewoon origineel dus die ga ik niet kopen.
  De Metroid Prime Trilogy ga ik wel halen kan ik mooi mijn Wii en Prime 1 en 2 opruimen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Berend Jan

  Ik kijk met vreugde uit naar Metroid prime triology die ik 2 weken geleden wilde kopen op de Wii maar er geen 50 euro voor over had :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Jannick

  First let me say that Mario games I’ve ever played before are always very nice to play and for me it is pure relaxation when I play this game. The levels in the game are quite adventurous for the character and it is a beautiful and interesting storyline in the game. I have the game already played with the old consoles and I think this functioned quite well in this game. Now I play the game with the Wii U, and the intensity with which you play the game is away. If I play with the Wii U, I’m just sprawled on the seat without having to do anything, this was not the case when I played with the old consoles Wii. You have much more interaction in the game with the old consoles than the Wii U. The graphics and sound are still the same. But my conclusion is that the Wii and game consoles are a bit different when you play this game.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.