Zelf 3DS-thema’s ontwerpen met Collectible Badge Center


Wie heeft er weleens een thema gedownload voor zijn of haar 3DS? Via een geheime winkel,verstopt in de systeeminstellingen, kun je het menu een ander kleurtje geven, afbeeldingen toevoegen en de achtergrondmuziek veranderen. Sommige thema’s zien er best leuk uit, al vind ik €1,99 als zuinige Hollander natuurlijk veel te duur. (Eerlijk gezegd ben ik ook bang dat het toch al trage 3DS-menu er nóg langzamer van wordt).

Voor mij dus nog geen andere thema, maar als het ooit naar Europa komt wil ik Collectible Badge Center wel een kans geven. Met dit programma kunnen Japanse fans sinds deze week hun eigen thema’s ontwerpen. Je verzamelt stickers via een virtuele grijpautomaat, waarmee je vervolgens het menu mag versieren. De eerste 5 keer is de grijparm gratis. Daarna moet je een klein bedrag betalen, al kun je volgens Tiny Cartridge ook gratis muntjes verdienen met een minigame. Ik zou niet rusten voordat ik op die manier alle ouderwetse pixelstickers had verzameld.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:3DS Thema’s ontwerpen met Nintendo Badge Arcade
Lees ook:Video: dit is Mega Man 10′s Strike Man level
Lees ook:Shovel Knight nu verkrijgbaar voor Wii U en 3DS
Lees ook:Het Five Second Project, met deze week minifilmpjes over retrogames
Lees ook:Fans mogen vóór de release een New Nintendo 3DS kopen

3 reacties op “Zelf 3DS-thema’s ontwerpen met Collectible Badge Center

 1. Wouwter

  Ik heb 1 thema gekocht (van Animal Crossing), maar vind het ook te duur om te herhalen. :P Geen idee of het menu er trager van wordt, vond het sowieso al niet erg snel gaan. Er is nu trouwens een gratis thema beschikbaar van iedereens favoriete Kat Mario Show. =D

  De stickers zijn wel leuk, maar ook geen geld waard imo.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Haha, de Kat Mario Show. Die moet ik straks dan maar even downloaden. Dan kan ik ieder geval zeggen dat ik de thema’s een keer heb geprobeerd. Thanks voor de tip. Hopelijk zitten de heliumstemmetjes er ook in!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Inno Vation

    Sonic Boom 3DS thema is trouwens ook gratis te downloaden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.