Mario Kart 8 DLC met Zelda- en Animal Crossing-thema’s


Vergeet die flauwe Mercedes update, dit is het betere werk. Twee DLC-pakketten voor Mario Kart 8 met een schatkist aan aanvullende content. Zes nieuwe personages, acht nieuwe voertuigen en maar liefst zestien nieuwe banen om op te racen. Dat is bijna een compleet nieuw spel!

 • Het eerste pakket, The Legend of Zelda X Mario Kart 8, staat gepland voor november. Hierin zitten Link, Tanooki Mario en Cat Peach als speelbare personages. De set bevat 4 retro tracks en 4 gloednieuwe racebanen, waaronder een parcours in Hyrule en een futuristische F-Zero-baan.
 • Het tweede pakket, Animal Crossing X Mario Kart 8, verschijnt pas in mei 2015. De speelbare personages zijn “villager” en Isabelle uit Animal Crossing plus Dry Bowser uit de New Super Mario Bros.-serie. Ook dit pakket bevat een Retro Cup en een cup met nieuwe banen – waaronder een race door een Animal Crossing-dorpje.
 • De pakketten kosten 8 euro per stuk, maar je kunt ze ook samen kopen voor in totaal 12 euro. Als je die bundel nu al reserveert in de eShop mag je vandaag meteen 8 verschillend gekleurde Yoshi’s en 8 Shy Guys downloaden.
 • Die gratis Mercedessen zijn sinds vandaag trouwens ook verkrijgbaar, inclusief alle andere aangekondigde verbeteringen.
 • Helaas nog steeds geen echte Battle Mode arena’s. 


[g.forum]

Lees ook:B-Dasher keert terug in Mario Kart 8
Lees ook:Alle banen in Mario Kart 8′s nieuwe DLC-pakket
Lees ook:Mario Kart 8′s Animal Crossing-baan
Lees ook:Zo snel is 200cc in Mario Kart 8
Lees ook:Mario Party 8 thumbnails

18 reacties op “Mario Kart 8 DLC met Zelda- en Animal Crossing-thema’s

 1. G.Tom

  Hier word ik nou intens gelukkig van. Bij Sony had ik voor de banen apart 12 euro, voor de personages 8, en voor de karts 5 euro los kunnen betalen.. dat is waar voor je geld! Plus, met Amiibo en verder van dit soort updates (Kirby of Samus bijvoorbeeld) kijken we misschien wel tegen een Super Smash Kart aan!

  Het enige wat ik echt jammer vind is dat er wel een F-Zero track in de DLC zit, maar er nog steeds niks bekend is over een F-Zero voor 3DS of Wii U…

    /   Beantwoorden  / 
  1. micha

   ja dat amiibo vind ik dus wel geld klopperij(eigenlijk net als dlc) geef iedereen gewoon de kans alles gratis te unlocken hoe lang(aka mewtwo uit ssbm) of hoe moeilijk ook.

     /   Beantwoorden  / 
   1. G.Tom

    Ach joh, sommige mensen zijn erg nostalgisch naar de “goede oude tijd” van de expansion packs die vaak duur waren en niet altijd even veel toevoegden. Plus, niemand verplicht je het te kopen, toch?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Micha

     expansionpacks? nee geef me gewoon de complete game zoals het hoort.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Ben

      Heb je dan geen complete game? En dan nog, kijk naar de prijs. 12 euro en je krijgt acht nieuwe characters, acht voertuigen en zestien nieuwe banen. Da’s bijna het halve spel voor ocharme €12. En ze zijner pas drie maanden later mee gekomen en dan nog moeten we drie en negen maanden wachten voor al hun dingen klaar zijn. Geldklopperij? Verre van, hier hadden ze gemakkelijk meer voor kunnen vragen als ze wouden, en dan nog had de prijs qualiteit erg goed geweest.

        /  
     2. G.Tom

      Ik vind Mario Kart 8 zelf behoorlijk compleet. Het is niet alsof ze spul eruit hebben liggen snijden zodat ze dat later nog konden verkopen (kuch Mass Effect kuch).

      Kijk, als Nintendo bij Mario Kart 9 slechts 6 cups aanbiedt ipv 8, en die laatste 2 op dag 1 te koop zijn, DAN hebben we een probleem.

        /  
   2. Ben

    Maar, je hebt helemaal geen Amiibo nodig om alles vrij te spelen…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Micha

     Ik doelde met geldklopperij op de amiibo en niet de dlc.
     en inderdaad heb je ze nu nog niet nodig om alles vrij te spelen maar wacht maar uiteindelijk is net de eene speciale caracter alleen te koop.

     Enne als je iets niet krijgt wat wel bij de game hoort(dlc) heb je inderdaad geen complete game

       /   Beantwoorden  / 
     1. Erik

      Over geldklopperij gesproken: ik las vandaag dat die Amiibo poppetjes in Amerika 12,99 dollar gaan kosten. Per stuk! Dat is dus duurder dan al deze prachtige DLC bij elkaar.

      Gelukkig kun je ze nu nog makkelijk negeren, maar ik vrees ook voor de dag dat bepaalde content in een spel dat ik leuk vind alleen valt te unlocken met een plastic poppetje.

        /  
 2. Berend Jan

  Dit is voor het eerst dat ik mijn “shut up and take my money.” gifje te voorschijn kon halen.
  .
  Nu gaat het meer op Nintendo Kart lijken, een spel wat ik wel kan spelen in tegenstelling tot Smash Bros.
  .
  Ik hoop dat ze er ook een battle track bij gooien nog :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Zaaltje

   Voor mij precies hetzelfde :) een echte no-brainer dus!

   Kan niet wachten! (Helaas duurt het alleen nog even..)

     /   Beantwoorden  / 
 3. Inno Vation

  Vergeet ook niet dat de website MarioKart.TV ook een update gekregen heeft.
  Door in te loggen met je Nintendo Network ID kun je via het menu rechtsboven zien wie van je Wii U-vrienden er online zijn en of ze Mario Kart 8 aan het spelen zijn. Ook heeft iedereen zijn eigen profielpagina waar je het aantal behaalde racepunten en geüploade filmpjes kunt bekijken.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gulzt

  Eindelijk Nintendo! Het moest een decennium duren, maar dan toch eindelijk DLC, en nog goeie ook! :D

    /   Beantwoorden  / 
  1. micha

   Je weet dat nintendo de aller eerste was met dlc alleen toen moest je nog met je gameboy naar een winkel om het te downloaden :P

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gulzt

    Nintendo experimenteert al vanaf de SNEStijd met vormen van DLC als ik me niet vergis, maar het heeft tot nu moeten duren tot ze het concept in de vorm hebben gekregen; die Sony en Microsoft al jaren met succes hanteert.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

     Nintendo’s eerste echte DLC waren de downloadbare levels voor New Super Mario Bros. 2 op de 3DS. Daar heb ik er nog een paar van gekocht, maar ze waren wel behoorlijk duur. €2,50 per pakketje van 3 levels. (Zoals je weet duurt een Mario-level hooguit 3 of 4 minuten). En die waren dan niet eens in het normale spel verwerkt – je kon ze alleen openen via een apart menu.

     Deze pakketten voor Mario Kart zijn duidelijk veel aantrekkelijker.

       /   Beantwoorden  / 
 5. berend jan

  Ik bedenk me ineens dat de nieuwe figuurtjes Link en de villager zijn…
  .
  dat zijn ook amiibo figuurtjes, kunnen we daaruit opmaken welke figuurtjes er nog meer bij komen?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.