Magical World is de Disney-versie van Animal Crossing


Hé kijk, de eerste Engelstalige trailer voor Disney Magical World. In dit 3DS-spel verhuis je naar een schattig dorpje waar allemaal beroemde Disney-personages wonen. Je vult je dagen met winkelen, tuinieren, vissen vangen en allerhande klusjes opknappen voor Goofy en oom Donald. Uitgever Namco Bandai zal het nooit toegeven, maar eigenlijk is Magical World dus gewoon Animal Crossing met Disney-personages.

Maar is het wat? Sommige delen van deze trailer zien er tof uit, maar ik zie ook dingen die Animal Crossing beter doet. Zo zijn veel activiteiten ondergebracht in losse minigames, terwijl de grote kracht van Animal Crossing juist is dat alles zich afspeelt in dezelfde wereld. (Alleen je hengel uit kunnen gooien vanaf een speciale boomstronk is natuurlijk helemaal een doodzonde). Daarentegen ziet het runnen van je eigen café er wel weer leuk uit. Spelers mogen zelf de inrichting bepalen en kunnen in de keuken meedenken over nieuwe recepten.

In Japan was dit spel vorig jaar een onverwachte hit en vanaf 11 april is het dus ook te koop in Amerika. Het is nog niet bekend of Disney Magical World naar Europa komt, al kan ik me nauwelijks voorstellen dat Namco Bandai zo’n kans laat liggen. Wordt vervolgd!

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Achter de schermen bij Spectrobes
Lees ook:Kokoro no Cocoron is Namco Bandai’s Animal Crossing-kloon
Lees ook:Disney Infinity klinkt duur maar wel erg ambitieus
Lees ook:Namco Bandai’s VR-versie van Mario Kart
Lees ook:Disney brengt stereoscopische 3D naar de Wii, PS3, Xbox 360

Eén reactie op “Magical World is de Disney-versie van Animal Crossing

  1. Wouwter

    Dan zie ik liever het ook op Animal Crossing lijkende Fantasy Life 3DS naar Europa komen. Maarja. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.