Een kartbaan in Super Mario 3D World


Wacht, wat? Een kartbaan in Super Mario 3D World? Deze trailer zit vol met leuke details die je misschien nog niet wist over Mario’s nieuwste spel, maar dit onderdeel zorgde bij mij voor de breedste glimlach. Een van de levels is gewoon een racebaan! Fans die Super Mario Kart nog kennen van de SNES (1992) herkennen natuurlijk meteen de gele luchten, groene heuvels en regenboogkleurige blokken van de allereerste ‘Mario Circuit’. Zelfs de soundtrack is overgenomen uit dat spel. Ik heb nu al superveel zin om dit level uit te proberen.

Andere leuke verrassingen in deze trailer: speedrun-levels waar je binnen 100 seconden doorheen moet sprinten, speciale puzzellevels met Captain Toad (een personage dat niet kan springen), het allereerste Mario Bros. als verborgen bonusgame en geheimen die je alleen kunt ontdekken door dingen aan te raken op het touchscreen.

Ik weet dat veel fans nog steeds wachten op een non-lineair spel in de traditie van Mario 64/Sunshine/Galaxy, maar 3D World ziet er steeds meer uit als mijn persoonlijke droomgame. Een verzameling uitdagende hindernisbanen die barsten van de creatieve idee├źn. Kom maar op met dat spel.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer Super Mario 3D World
Lees ook:Super Mario Maker – An Extraordinary Journey
Lees ook:Met een Tanooki Suit op Yoshi door level 1-1 van SMB?
Lees ook:Super Mario Galaxy 2 krijgt een ouderwetse worldmap
Lees ook:Super Mario 3D World (met kattenthema!) voor Wii U

2 reacties op “Een kartbaan in Super Mario 3D World

 1. Berend Jan

  MY BODY IS FUCKING READY…
  .
  .
  Dit spel veegt zijn kont af met zowel de Xbone als de PS4… typisch geval van nintendo doet het weer…
  .
  trek die poetlap maar Erik die WiiU moet er nu echt wel gaan komen…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Zaaltje

  Kopen, kopen kopen!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.