Regisseur Eiji Aonuma praat over Zelda (tijdens een achtervolging)


Regisseur Eiji Aonuma wil ons graag iets vertellen over zijn nieuwste Zelda-spel, maar heeft daar door zijn drukke schema eigenlijk helemaal geen tijd voor. Hij glipt naar buiten om stiekem toch even over A Link Between Worlds te praten, maar twee bezonnebrilde PR-medewerkers komen hem direct achterna. Wat volgt is een melige achtervolging door de straten van New York, waarbij Aonuma een paar van Link’s trucjes gebruikt om aan zijn kwelgeesten te ontsnappen.

Dit filmpje was eigenlijk gemaakt voor de eShop, maar dankzij Nintendo Everything is hij nu ook gewoon te zien op het internet. Een leuke afwisseling van alle normale trailers die je de afgelopen weken over je heen hebt gekregen. Het plezier spat ervanaf en halverwege krijg je zelfs ook wat nieuwe spelbeelden te zien.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds is vanaf 22 november te koop in Nederland.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe filmpjes Zelda: Breath of the Wild
Lees ook:Regisseur Eiji Aonuma over The Wind Waker HD
Lees ook:Eiji Aonuma heeft The Legend of Zelda nooit uitgespeeld
Lees ook:A Link To The Past in 3D? Miyamoto denkt erover
Lees ook:De optische illusie van Zelda: A Link Between Worlds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.