Nog meer beelden van Super Mario 3D World


Ergens op deze wereld is een plek waar Nintendo een paar gelukkige gamesjournalisten heeft uitgenodigd om Super Mario 3D World alvast uit te proberen. Daar zijn vervolgens ook videobeelden van gemaakt en die kun je hieronder zelf bekijken. Het zijn allemaal levels die ook al voorbij kwamen in de trailer die Nintendo gisteren liet zien, maar dit is een van die spellen waarbij een trailer niet genoeg is. Hoe meer ik van Mario’s nieuwe avontuur zie, hoe meer ik het zelf wil spelen.

Kijken op YouTube
Een level genaamd Shadow-Play Alley. Eerst lijken de schaduwen alleen een stijlvolle versiering, maar halverwege verdwijnt Princess Peach uit beeld en bestuur je alleen haar schaduw. Blijf kijken tot het einde voor een grappige verrassing.

Kijken op YouTube
Double Cherry Pass ziet er briljant uit. Dit is het level waarin Nintendo de kersen introduceert waarmee Mario (of in dit geval Luigi) zichzelf kan klonen. In tegenstelling tot andere power-ups zijn de double cherries eindeloos stapelbaar; iedere keer dat Luigi er een opraapt verschijnt er weer een nieuwe kloon. Uiteindelijk loods je dus een compleet leger langs alle hindernissen. Het blijft knap hoe Nintendo dit soort ideeën (waar volgens mij makkelijk een compleet nieuw spel aan opgehangen kan worden) durft op te offeren om een handjevol Mario-levels op te leuken.

Kijken op YouTube
Bowser heeft zijn favoriete Mario Kart-voertuig meegebracht naar 3D World. Dat vloekt misschien een beetje met de rest van deze fantasiewereld, maar het levert wel een leuke bossfight op. (Al vraag ik me af hoe Mario die instortende brug kan overleven terwijl Bowser blijkbaar te pletter valt).

Kijken op YouTube
De tanks uit Super Mario Bros. 3 zijn ook weer van de partij. Ze zien er hier wel iets minder intimiderend uit (in 3D zijn die kanonskogels veel makkelijker te ontwijken), maar toch een leuke verwijzingen. Een Boom-Boom die onzichtbaar kan worden lijkt mij trouwens een lastige eindbaas.

Kijken op YouTube
Mount Beanpole ziet eruit als een standaard introductielevel. Nog geen lastige hindernissen of gekke gimmicks, maar gewoon een veilige omgeving om te wennen aan Mario’s nieuwe kattenkostuum. Superschattig trouwens dat alle Goomba’s hier ook zijn verkleed als katten.

[g.forum]

Lees ook:Verken Luigi’s dromen in Mario & Luigi: Dream Team
Lees ook:Gametrailers bespreekt Bowser´s Inside Story
Lees ook:Mario & Luigi: Paper Jam Bros. voor 3DS
Lees ook:Mario & Luigi RPG 3 speelt zich af in het lichaam van Bowser
Lees ook:De Nintendoficering van Monster Hunter 4: Ultimate

Eén reactie op “Nog meer beelden van Super Mario 3D World

  1. Roy

    Old School, ik krijg weer helemaal warme gevoelens bij het zien van Mario.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.