Nog even over Yoshi’s New Island


“It plays like the Super NES game, except slightly worse: The controls feel less responsive, the action is a little slower, and the mad sense of invention and chaos that defined Yoshi’s Island is gone.

[...]

…even the lackluster Yoshi’s Island DS at least tried to advance the series by adding dual-screen stage designs and swappable support character mechanics. New Yoshi’s Island is just more of the same, but worse.”

Gamesjournalist Jeremy Parish (bij zijn nieuwe werkgever USgamer) is niet onder de indruk van Yoshi’s New Island. Nu kun je een heel spel natuurlijk niet beoordelen aan de hand van drie demolevels, maar het feit dat Jeremy nu al zo verveeld klinkt belooft weinig goeds. Ik wil ook graag een Yoshi-spel dat weer net zo verrassend is als Yoshi’s Island (op sommige dagen mijn favoriete platformspel aller tijden), maar het lijkt erop dat Yoshi’s New Island vooral een herhalingsoefening wordt. Zie ook de onderstaande trailer, die vol zit met levels en vijanden die je al kent uit 1995. Komt het nog goed met onze favoriete groene dinosaurus, of kan ik beter gewoon wachten tot Yoshi’s Island wordt toegevoegd aan de 3DS Virtual Console?

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Nieuw vervolg Yoshi’s Island naar de 3DS
Lees ook:Nieuwe Yoshi’s Island DS video
Lees ook:Komt het nog goed met Yoshi’s New Island?
Lees ook:De geschiedenis van Yoshi in schattige trailer
Lees ook:De Yoshi’s Island babykamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.