Nieuwe trailer Zelda: A Link Between Worlds


Nieuwe trailer van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de 3DS. Dit is dus het spel dat iedereen tot nu toe A Link To The Past 2 noemde; Nintendo maakte vandaag de officiële titel bekend. Ik heb hier nog steeds enorm veel zin in, maar ik begin me wel een beetje zorgen te maken dat Nintendo misschien té dicht bij het bronmateriaal blijft. Bijna alle locaties in deze trailer komen me bekend voor. Een nieuw spel in de traditie van ALTTP is een geweldig idee, maar een exacte kopie van die bovenwereld uit 1992 klinkt al een stuk minder spannend. Helemaal omdat Nintendo zo te zien (aan het nieuwe logo en de subtitel) ook weer van plan is om een light world en een dark world te gebruiken. Hopelijk bevat deze nieuwe versie van Hyrule nog genoeg verrassingen om toch weer een beetje fris aan te voelen.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds verschijnt in november voor de 3DS.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Bekijk een demonstratie van Zelda: A Link Between Worlds
Lees ook:De optische illusie van Zelda: A Link Between Worlds
Lees ook:A Link Between Worlds heeft weer een muzikale easter egg
Lees ook:Regisseur Eiji Aonuma praat over Zelda (tijdens een achtervolging)
Lees ook:Nieuwe beelden Zelda: A Link Between Worlds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.