Donkey Kong Country Returns 3D – history trailer


Nintendo geeft geschiedenisles. Vanaf morgen (24 mei) ligt Donkey Kong Country Returns 3D in de Nederlandse winkels, daarom zie je in deze trailer een korte opsomming van alle avonturen die Donkey Kong sinds zijn eerste arcadespel in 1981 heeft beleefd. Zelfs zijn Game & Watch-spelletje krijgt een shout out. Leuk gedaan, al miste ik nog wel een paar titels (dat er geen plaats was voor de volledige Donkey Kong Country-reeks kan ik begrijpen, maar een pareltje als DK: King of Swing had toch eigenlijk wel een plaatsje in deze lijst verdiend, om nog maar te zwijgen van mijn geliefde Donkey Kong ’94).

Back on topic: welke games.blog-lezende 3DS-bezitters gaan DKCR3D allemaal kopen? Zelf twijfel ik nog steeds. Aan de ene kant heb ik het origineel drie jaar geleden al gespeeld op de Wii, aan de andere kant bevat de 3DS-versie wel 8 nieuwe levels. En de toch al fraaie graphics zien er in 3D nóg mooier uit. En het is een van mijn favoriete platformspellen. (Echt waar, ik heb de Wii-versie al twee-en-een-halve keer uitgespeeld). Mijzelf kennende zal ik deze remake over een paar weken dus toch wel kopen, maar ik baal nog steeds dat Retro Studios niet gewoon een volledige sequel mag maken.

(Donkey Kong Country Returns 3D telt trouwens ook mee in Nintendo’s vier 3DS-spellen halen, drie betalen-actie. Het is maar dat je het weet).

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Donkey Kong Country Returns in 3D naar de 3DS
Lees ook:Miyamoto en Iwata fans van de muziek in Donkey Kong Country
Lees ook:Rambi keert terug in Donkey Kong Country Returns
Lees ook:Maak kennis met Super Kong, de Super Guide-aap
Lees ook:Donkey Kong Country Returns had bijna een Virtual Boy-level

2 reacties op “Donkey Kong Country Returns 3D – history trailer

 1. Zaaltje

  Ik ga deze denk ik niet kopen, laatst al fire emblem gekocht (geweldig spel trouwens) en moet de tijd ook goed verdelen nu ik ook runner 2 op de WiiU heb (en rayman legends challenge app).

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Hm ja, dat soort dingen bedenk ik mij meestal pas achteraf. Ik koop spellen eerst en kom er daarna pas achter dat ik er eigenlijk geen tijd voor heb. ;) Erg verstandig van jou dus.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.