Nieuwe trailer Animal Crossing: New Leaf


Ook in Amerika duurt het nog ruim 2 maanden voordat Animal Crossing: New Leaf in de winkels ligt, maar de promotiecampagne begint gewoon al deze week. Bekijk de nieuwste trailer hieronder. In een soort toeristisch reclamefilmpje – duidelijk gericht op nieuwe spelers die nog nooit een Animal Crossing hebben meegemaakt – worden alle mogelijkheden nog eens kort uitgelegd.

Oud nieuws dus, maar voor veteranen als ons (die dit spel al spelen sinds de GameCube-versie uit 2003) is het makkelijk te vergeten wat een rare ervaring Animal Crossing eigenlijk is. Doen waar je zin in hebt, vriendschap sluiten met pratende dieren, met een vlindernetje achter insecten aanhollen… het is voor nieuwkomers vast moeilijk te begrijpen waar dit spel nu eigenlijk over gaat. Nintendo’s vergelijking met een vakantiedorp benadert de ongedwongen sfeer eigenlijk best goed, al blijft het lastig onder woorden te brengen wat Animal Crossing zo leuk maakt om te spelen.

Animal Crossing: New Leaf is te koop vanaf 14 juni.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Citaat: Eurogamer over Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:15 Minuten Animal Crossing: New Leaf met Engelse teksten
Lees ook:Twee nieuwe persoonlijkheidstypes in Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:Dus DAT zit ook weer in Animal Crossing…
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 71

2 reacties op “Nieuwe trailer Animal Crossing: New Leaf

 1. berend jan

  Dit gaat de eerste titel zijn die ik download op mijn 3DS. Omdat ik wil dat het spel altijd aanwezig is op mijn 3DS. ook zie ik veel verschillende verbeteringen die het eindelijk weer een goede AC game maken. AC games zijn over het algemeen niet heel erg vooruitstrevend en deze lijkt weer een voor deze serie grote stap te maken.
  .
  Ik heb er wel zin in, ook om het in 3D te zien. Wel vreemd dat het zo lang duurt aangezien ik op de 3DS preview event al een (rolling demo) versie heb gezien van het spel en dat is nu 2 jaar geleden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Randolph

  Ik wil toch echt wel eens Animal Crossing spelen! Is volgens mij echt een leuk spel voor mij, alleen ben ik nooit een nintendo eigenaar geweest, dus ik heb de kans nooit gehad. Misschien toch maar eens sparen voor een 3DS of zo.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.