15 Minuten Animal Crossing: New Leaf met Engelse teksten


Heb jij ook zo’n zin in Animal Crossing: New Leaf voor de 3DS? Hieronder zie je het spel nog eens 15 minuten in actie. (Met dank aan Kotaku). Als je het nieuws de afgelopen maanden een beetje hebt gevolgd bevat dit filmpje geen grote verrassingen, maar het is wel de eerste keer dat je uitgebreid kunt kijken naar de Engelstalige versie. New Leaf ziet er hier al zo compleet uit dat je je afvraagt waarom we er nog bijna 3 maanden op moeten wachten. Hurry up Nintendo!

  • Hé kijk, een nieuwe categorie verzamelvoorwerpen! Naast vissen, insecten en fossielen kun je in New Leaf ook zoeken naar dingen die leven op de bodem van de zee. Denk aan kreeften, zeesterren en zeewier. Je vindt ze door in je wetsuit naar de zeebodem te duiken.
  • Wie gaat er straks gebruikmaken van de “ordinances”? Als burgemeester kun je winkels dwingen om langer open te blijven, maar bijvoorbeeld ook zorgen voor bloemen die nooit water nodig hebben. Natuurlijk, gemak dient de mens enzo, maar ik vond het altijd wel charmant dat Animal Crossing zo eigenwijs was. Welk ander spel dwingt je om rekening te houden met realtime winkeltijden?
  • Het tropische eiland ziet er leuk uit. Er is een souvenirwinkel die unieke eilandspullen verkoopt, maar je kunt er niet betalen met Bells. In plaats daarvan moet je speciale zilveren munten verdienen door minigames te spelen.
  • Zo te zien heeft Nintendo nóg meer gebouwen verplaatst naar de stad. Timmy & Tommy’s warenhuis, de Able Sisters-boetiek en het museum zijn nu allemaal gevestigd in de winkelstraat. Ik vermoed dat dat is gedaan om ruimte te maken voor alle bankjes, waterputten en lantaarnpalen die jij als burgemeester kunt plaatsen, maar een beetje ongezellig is het wel. Met alleen maar huizen wordt het dorp straks een soort vakantiepark.
  • Animal Crossing: New Leaf is in Nederland te koop vanaf 14 juni.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe trailer Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:Toffe commercial voor Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:Twee nieuwe persoonlijkheidstypes in Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:Geen betaalde DLC in Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:Chatten met andere dorpjes in Animal Crossing: New Leaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.