Een gratis spel voor iedere 3DS XL-bezitter


Nintendo trakteert! Alweer! Na de gratis levels voor New Super Mario Bros. 2, zijn er nu gratis spellen voor iedere 3DS XL-bezitter. Het enige wat je hoeft te doen is vóór 15 januari 2013 een 3DS XL registreren op Club Nintendo. Naast de gebruikelijke sterren ontvang je dan ook een downloadcode voor een van de bovenstaande spellen. Dat zijn dus:

 • New Art Academy – Volg tekenlessen op je 3DS en leer realistisch tekenen. In theorie kun je deze lessen ook toepassen als je later met echte verf en potloden aan de slag gaat.
 • Super Mario 3D Land – Het derde driedimensionale Mario-spel (na Super Mario Galaxy 1 & 2) van Nintendo’s getalenteerde EAD Tokyo-studio. Wat mij betreft hun beste tot nu toe.
 • New Style Boutique – Bouw een kledingwinkel, richt etalages in, adviseer klanten en organiseer je eigen modeshows.
 • Professor Layton en het Masker der Wonderen – Alweer het vijfde Professor Layton-spel. Deze keer lossen Luke en de professor raadsels op in het dorpje Monte d’Or, dat wordt geterroriseerd door een gemaskerde man.
 • Freakyforms Deluxe – Bouw je eigen dieren en beleef maffe avonturen in een kleurrijke fantasiewereld. Eerder schreef ik dat deze remake van een goedkoop eShop-spelletje geen 29 euro waard was, maar als gratis cadeautje wordt Freakyforms Deluxe toch weer interessant. Overweeg deze gerust, als de andere spellen je niet aanspreken.

Deze actie is eigenlijk bedoeld om de 3DS XL in de markt te zetten als “het ultieme kerstcadeau voor portable spelers,” maar huidige bezitters mogen er ook van profiteren. Volgens de kleine lettertjes komt iedere XL die is gekocht sinds de release in juli 2012 in aanmerking voor een gratis spel. Heb nog wel even geduld, want de downloadcodes zijn pas beschikbaar vanaf 1 januari.


New Art Academy

http://youtu.be/-sJ_aTjlz7g

Kijken op YouTube

Super Mario 3D Land

Kijken op YouTube

New Style Boutique

Kijken op YouTube

Professor Layton en het Masker der Wonderen

Kijken op YouTube

Freakyforms Deluxe

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:De originele Freakyforms verdwijnt uit de eShop
Lees ook:Maar hoe nieuw is Freakyforms Deluxe?
Lees ook:Professor Layton’s vijfde spel heeft plaats in een casinostad
Lees ook:Wie is sterker: Super Mario of Minecraft Steve?
Lees ook:Deze maand Mario-speeltjes bij je Happy Meal

14 reacties op “Een gratis spel voor iedere 3DS XL-bezitter

 1. X

  jammer dat dit alleen geld voor de sommige landen in europa .

  ” Naast de gebruikelijke sterren ontvang je dan ook een downloadcode voor een van de bovenstaande spellen.”

  huh hoe bedoel je dat precies? krijg je een code van een willekeurige spel? of kan je als je die code hebt ingevuld zelf kiezen?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Jammer voor Griekenland en Noorwegen inderdaad, maar de actie geldt wel in Nederland en België. De bezoekers van deze site zitten dus in ieder geval goed. ;)
  .
  En je mag uiteraard zelf kiezen welk van de 5 spellen je wilt hebben. Nadat je een keuze hebt gemaakt krijg je een downloadcode voor dat spel (die je vervolgens in de eShop kunt inwisselen).

    /   Beantwoorden  / 
 3. Inno Vation

  “Indien je je Nintendo 3DS XL systeem al geregistreerd hebt bij Club Nintendo kun je nog steeds de gratis download ontvangen indien je inlogt op je Club Nintendo account en de instructies in de banner over de actie opvolgt vóór 15 januari 2013.”
  .
  Ik neem aan dat die banner met instructies ook pas na 1 januari ziet verschijnen. Ik zie op dit moment nog niets.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gulzt

  Lopen ze niet goed? Sony deed ook al zoiets door het PS Plus te verbreden naar de Vita?
  Ik zag laatst Uncharted & Gravity Rush voor respectievelijk 51 en 40 euro bij Dixons. Wie dat nog koopt als het ook via PS plus kan, zonder schijfjes te hoeven wisselen… :D

    /   Beantwoorden  / 
 5. Inno Vation

  Nu het januari is, waar blijven de mails met de downloadcodes voor de “huidige” bezitters. Moeten we daarvoor nog iets doen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Inno Vation

   Gevonden! Lees even het “cryptische” antwoord van Nintendo om de banner te vinden.
   .
   Beste Nintendo-fan,
   .
   Bedankt voor je e-mail. Heb je de Nintendo 3DS XL al geregistreerd? Log dan in met Club Nintendo, ga naar ‘Mijn Account’ en klik op de banner over de Promotie. Zie je deze niet meteen? Klik dan op de rechterpijl om de banner over de Promotie in beeld te krijgen. Klik op de rode button en je wordt door het verdere proces geleid.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Erik

    Blijkbaar zijn alle Europese 3DS XL-bezitters momenteel tegelijk bezig hun gratis spel te claimen. Ik kom er absoluut niet tussen. Als ik alleen maar probeer in te loggen word ik naar de 404 NOT FOUND-pagina gestuurd (die trouwens wel erg grappig is, met ERROR uit Zelda 2). Ik wilde vandaag een reminder plaatsen voor deze actie, maar dat komt dan morgen wel. Een screenshot van die banner is aan jouw reactie te zien ook geen overbodige luxe.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Inno Vation

     Een screenshot is misschien duidelijker. Dus als je die mevrouw ziet met haar laptop voor haar neus, dan druk je op de rechter grijze pijl.
     Je ziet daarna de banner.
     .
     http://i.imgur.com/lPo3t.jpg
     .
     Je moet nog een kleine vragenlijst door (is niet verplicht) en dan krijg je over een paar dagen een email met de code.

       /   Beantwoorden  / 
 6. s.coster

  Goede actie , alleen zo jammer dat het zolang moet duren voor je, je download code mag ontvangen. Ik ben nog steeds in afwachting van. Heeft nog iemand deze ervaring.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Nee? Ik kreeg mijn downloadcode na 2 dagen. Als jij er al langer dan dat op wacht zou ik Nintendo toch eens mailen.
   .
   Heb je wel een spel uitgekozen via de banner op Nintendo.nl? Hier een bericht waarin ik uitlegde hoe dat moet.

     /   Beantwoorden  / 
 7. s.coster

  Hoi Eric,

  Ja ik heb geregistreerd en een game uitgekozen en ook al gemaild, maar helaas geen reactie.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Raar zeg! Dat hele systeem om die downloadcodes per mail te versturen (in plaats van ze gewoon weer te geven op hun site na het registreren) kwam al erg omslachtig over, en nu blijkt het dus ook niet altijd goed te werken. Erg slordig. Het enige goede nieuws is dat Nintendo’s site bij het registreren van producten ook altijd de datum onthoudt. Ik hoop natuurlijk dat je die code nog voor de 15e krijgt, maar mocht dat niet gebeuren dan kunnen ze altijd zien dat jij er wel op tijd bij was en dat je dus recht hebt op een gratis spel.

     /   Beantwoorden  / 
 8. Scott

  Ik heb hetzelfde. Woensdag 9 januari geregistreerd en Mario 3D land gekozen. Hierna netjes een melding op de site dat alles verwerkt is en dat ik over enkele dagen een code ontvang. Nu zijn we bijna 5 dagen verder en nog steeds niets ontvangen. Voor mijn zusje geldt hetzelfde.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.