GRATIS downloadbare levels voor New Super Mario Bros. 2


Kijk nou: er zijn weer nieuwe downloadbare levels voor New Super Mario Bros. 2 en in een onverwachte vlaag van vrijgevigheid heeft Nintendo besloten om dit pakket gratis weg te geven. Officieel om te vieren dat er 300 miljard muntjes zijn verzameld (wereldwijd door alle spelers van NSMB2), maar het is stiekem natuurlijk ook een mooie kennismaking voor al die mensen die nog nooit DLC (DownLoadable Content) hebben gedownload. Wie weet bevallen deze gratis levels zo goed dat je ook eens een betaald pakketje probeert. Enfin, wat de reden ook is: tussen nu en 31 januari kan iedereen het pakket “Oud en Goud” gratis downloaden. Wees er wel op tijd bij, want na die datum kosten de drie levels weer gewoon €2,50, net als alle andere levelpakketten.

De omgevingen in “Oud en Goud” zijn gebaseerd op klassieke levels uit Super Mario Bros. en Super Mario Bros. 3. Het zijn geen echte remakes, maar eerder een soort remixes. Bekende fragmenten uit je favoriete levels zijn op verrassende manieren aan elkaar gekoppeld. Een groene warp pipe in level 1-1 leidt bijvoorbeeld naar level 1-2, en via een magische klimplant bereik je hier een kasteel in de wolken. De levels zitten vol met dat soort verrassingen (de leukste worden trouwens wel verklapt in het onderstaande Nintendo Direct-filmpje, dus pas op) en dit is met afstand mijn favoriete levelpakket tot nu toe. Mis het niet!

Deze levels zijn niet verkrijgbaar in de eShop, maar alleen via de ingebouwde winkel van New Super Mario Bros. 2. Kies op het titelscherm voor “Muntenjacht” en daarna voor de optie “Winkel” om het gratis pakket te downloaden. De winkel was duidelijk niet voorbereid op gratis content, dus je zult wel een paar keer op een grote knop met “Kopen” moeten drukken. Maar geen zorgen: het Oud en Goud-pakket is echt gratis.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Zijn dit de moeilijkste Mario-levels die Nintendo ooit heeft gemaakt?
Lees ook:Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL
Lees ook:Nieuwe levels voor New Super Mario Bros. 2 nu verkrijgbaar
Lees ook:Dit is de wereldkaart van New Super Mario Bros.
Lees ook:Mario Kart 8 DLC met Zelda- en Animal Crossing-thema’s

0 reacties op “GRATIS downloadbare levels voor New Super Mario Bros. 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.