De originele Freakyforms verdwijnt uit de eShop


“Hallo,

De volgende software is na 16-08-2012 niet meer beschikbaar als aankoop:

Freakyforms™”

Mocht je nog van plan zijn om de goedkope versie van Freakyforms te downloaden, wacht dan niet te lang. Nintendo kondigt aan dat die versie vanaf volgende week niet langer verkrijgbaar is. Mensen die het spel al eerder hadden gekocht kunnen Freakyforms wel tot in de eeuwigheid opnieuw downloaden, maar voor nieuwe klanten wordt hij onzichtbaar. Volgende week verschijnen namelijk ook de eerste retail-spellen in de eShop, en één van die spellen is Freakyforms Deluxe. (De andere twee zijn New Art Academy en New Super Mario Bros. 2). Nintendo loodst nieuwe klanten begrijpelijkerwijs liever naar de dure versie en verwijdert daarom het origineel. Dat klinkt logisch, alleen stellen de extra toevoegingen niet veel voor. Freakyforms Deluxe is uitgebreid met mini-RPG’s in ondergrondse kerkers en er is een beperkte multiplayer-stand voor vier spelers. De meeste recensies zijn van allebei niet echt onder de indruk. Ik adviseer iedereen die gewoon wat gekke beesten wil ontwerpen dan ook om dit weekeinde nog snel de originele versie van Freakyforms te downloaden voor €6,- Vanaf volgende week vrijdag betaal je voor diezelfde ervaring + extra’s maar liefst 29 euro.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Maar hoe nieuw is Freakyforms Deluxe?
Lees ook:Een gratis spel voor iedere 3DS XL-bezitter
Lees ook:Foto’s versieren op de 3DS met Sparkle Snapshots 3D
Lees ook:Nieuwe trailer: Mario Kart 8 Deluxe
Lees ook:Een nieuw Kirby-spel voor de 3DS

Eén reactie op “De originele Freakyforms verdwijnt uit de eShop

  1. Iemand die Van gamen houd.......

    Ik ben (Deels) Verzamelaar dus dan ga ik voor Volgende week Het spel gewoon kopen En ook de Deluxe versie want het is leuk om allebei te hebben :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.