Disney vraagt: welke Epic Mickey-hoes is mooier?


Het duurde even voordat ik ze zag, maar er zijn inderdaad verschillen tussen deze twee plaatjes. Ja echt! Klik er anders op om ze in het groot te bekijken. Maar allemachtig, dit moet haast wel het kleinste stukje zeggenschap zijn dat internetgebruikers ooit over iets hebben gehad. Wie naar die pagina gaat mag stemmen op welke hoes Disney moet gebruiken voor Epic Mickey: Power of Illusion. De uitslag geldt vermoedelijk alleen voor de Amerikaanse markt, maar met een beetje geluk besluit de Europese distributeur jouw favoriet over een paar maanden ook in Nederland te gebruiken. Al scrollend door de reacties krijg ik de indruk dat het linkerplaatje tot nu toe de meeste stemmen heeft gehad. Mocht je het daar om wat voor reden dan ook niet mee eens zijn, dan weet je nu dus wat je te doen staat.

(Deze “wedstrijd” mag dan belachelijk zijn, het spel is dat nadrukkelijk niet. Dit is de 2D Epic Mickey die is ge├»nspireerd door Sega’s geliefde Castle of Illusion-spel en die momenteel wordt ontwikkeld door Dreamrift, de getalenteerde ontwerpers achter Henry Hatsworth en Monster Tale. Kortom: onthoud die hoes en koop dit spel als hij later dit jaar uitkomt).

Kijken op Vimeo

[g.forum]

Lees ook:Wii RPG ‘Epic Mickey’ stap voor stap onthuld
Lees ook:Mickey’s oren en de 2D platformlevels van Epic Mickey
Lees ook:Epic Mickey wordt geen gewone Disney-game
Lees ook:Epic Mickey 2 wordt een interactieve musical
Lees ook:Epic Mickey klinkt een beetje als Okami

3 reacties op “Disney vraagt: welke Epic Mickey-hoes is mooier?

 1. SISO

  Moeten ze hier serieus een wedstrijd voor houden?

  Goed dan, ik kies de tweede met die disneykarakters op de achtergrond is het donkere thema verdwenen en ziet het er nogal goofy uit. Blijkbaar ben ik een van de weinigen…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik vind de tweede ook iets mooier, maar het verschil tussen beide hoesjes is gewoon belachelijk klein. Er zal wel een marketingboek zijn dat dit soort wedstrijden adviseert als een manier om je klanten bij het product te betrekken (zodat ze het later ook willen kopen), maar ik denk dat het beter werkt als er echt iets valt te kiezen.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Gulzt

  slimme marketing dit. Kijk en staar maar goed naar de doosjes, dan blijft je het wel bij :D

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.