Capcom ontwikkelt Mega Man Legends 3 samen met de fans


Misschien heb je gehoord dat Capcom werkt aan een nieuwe Mega Man Legends voor de 3DS. Persoonlijk heb ik de eerste twee delen (allebei verschenen voor de PlayStation) niet gespeeld, maar als jij ze wel kent heb je misschien ook ideeën over hoe een nieuwe Mega Man Legends eruit moet zien. Welke gamer heeft er nu geen verlanglijstje voor zijn favoriete serie? Maar nu komt het: Capcom is benieuwd naar jullie ideeën en wil ze ook daadwerkelijk verwerken in Mega Man Legends 3.

“The first Capcom game to be co-developed by fans,” noemen ze het zelf. Dit is hoe het werkt: zodra Nintendo klaar is met de eShop (de downloadwinkel van de 3DS) lanceert Capcom een ‘Prototype Version’ van Mega Man Legends 3. Dat is dus nog geen compleet spel, maar een verzameling losse locaties en debug rooms om Mega Man’s nieuwe aanvallen in uit te proberen. Naderhand verwacht Capcom dat je lid wordt van het MML3 Devroom forum om je mening te geven en suggesties achter te laten. Het ontwikkelteam zit ook op dat forum en probeert alle feedback in het spel te verwerken. Hoe goed dat werkt zal moeten blijken, maar het klinkt alsof Capcom de fans behoorlijk serieus neemt. Spelers die nuttig advies achterlaten krijgen bovendien een plekje in de credits van Mega Man Legends 3.

Een korte trailer van de Prototype Version vind je na de klik. Op het eind zie je een paar seconden aan bewegende spelbeelden. Het ziet er best leuk uit!


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Zelf Mega Man-levels bouwen in (fangame) Mega Maker
Lees ook:Dus dit heeft Mega Man zoal uitgespookt op de GBA
Lees ook:Capcom kondigt Mega Man 11 aan
Lees ook:Altijd al willen weten hoe een Mega Man Energy Tank smaakt?
Lees ook:Mega Man 9: speelbare Proto Man als DLC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.