Een dag uit het leven van een 3DS-bezitter


Nog een promotiefilmpje voor de 3DS. Beleef een dag uit het leven van een jonge vrouw en zie wat ze allemaal doet met haar 3DS. ‘s Ochtends wacht hij haar op in het laadstation op haar nachtkastje (wordt standaard bij de 3DS geleverd). Terwijl ze naar haar werk wandelt wisselt hij automatisch Mii’s en spelgegevens uit met andere 3DS-bezitters. Tijdens haar lunchpauze speelt ze even met haar Nintendog en kijkt op het internet via de ingebouwde browser, totdat een vriend haar een ‘augmented reality’ spelletje laat zien door een speciaal kaartje voor de camera te houden (iedere 3DS wordt geleverd met zes van zulke kaarten). Eenmaal thuis laat ze de 3DS nog een goed lijkende Mii van haar vader maken door hem te fotograferen met de camera, en dan is het alweer bijna tijd om naar bed te gaan. ‘s Nachts ontvangt de 3DS blijkbaar nog een signaal, maar aangezien ik geen Japans versta weet ik niet wat daar precies gebeurt. Hopelijk een automatische firmware update zodat we daar als gebruikers niet meer mee lastig worden gevallen.

Als ik dan ook nog vertel dat iedere 3DS wordt geleverd met een SD-geheugenkaartje van 2GB, heb ik volgens mij alle nieuwe informatie behandeld. Phew! Nu eens kijken of er vandaag nog meer is gebeurd in videogameland.

[g.forum]

Lees ook:Drie minuten Pokemon Diamond/Pearl
Lees ook:Overwin je hoogtevrees in dit Virtual Reality-spel
Lees ook:Bayonetta – het andere over-the-top actiespel van Platinum Games
Lees ook:Griezelen op de 3DS met Spirit Camera. Binnenkort ook in Europa?
Lees ook:Nintendo DS krijgt camera, gebundeld met Face Training

14 reacties op “Een dag uit het leven van een 3DS-bezitter

 1. Inno Vation

  Volgens IGN heeft de 3DS een z.g. SpotPass.

  SpotPass
  When the 3DS is in sleep mode, the system will automatically seek out Nintendo Zone and wireless LAN access points and will grab information, game data, free games, videos and other things from the internet.

  Mogelijk krijg je dus meer dan alleen een automatische firmware.

    /   Beantwoorden  / 
 2. J-O-R-D-y94

  oke dit heeft niets met de 3ds te maken,maar herrineren jullie dat pokemon spookverhaal nog? ik ben die pokemon ghost tegen gekomen in het spel pokemon yellow op die pokemon begraafplaats.
  ghost is dus van nintendo

    /   Beantwoorden  / 
 3. Kikujiro

  Hopelijk biedt de SpotPass wel wat meer ‘aktie’ dan Wii 24/7.
  .
  Wat me nog opviel is dat de start, select en home knop zijn geïntegreerd in de 3DS (dus geen aparte drukknoppen).

    /   Beantwoorden  / 
  1. Inno Vation

   Ik heb altijd het idee dat de Wii 24/7, meer gebruikt wordt om de soft- en hard modders tegen te werken door de eindeloze updates. Ik update altijd braaf, maar zie verdomd weinig verbeteringen, laat staan gratis games.

     /   Beantwoorden  / 
 4. YP

  Jappaners zijn zo fashionable gekleed, dat zit gewoon in hun cultuur. Kijk naar de hollanders saaie zooi hier

    /   Beantwoorden  / 
  1. Epke

   Kan nou niet echt zeggen dat ik dacht: “wow, lekkere wijven”

   Die broek van dat wijf.. daar knap ik echt op af. Maarja dat jij de hollandse kleren saai vindt, dan zegt dat meer over jou dan over Nederland.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Inno Vation

  Een dag uit het leven van een 3DS-bezitter, is nog altijd beter dan een dag uit het leven van een PC-bezitter. Dat zijn zonder uitzondering zwetende gameverslaafde randdibielen, zitten in een ontzettende puinhoop. Maar dat heb ik dan van de serie Law & Order.

  http://www.youtube.com/watch?v=RZlQkzYjs-g&

  (kan dat spel die ze spelen, ‘Kingdom Of Galagar’ ook niet op de 3DS uitkomen?):D

    /   Beantwoorden  / 
 6. Mark

  Uit dat laatste stukje tekst kan ik alleen de eerste en laatste zin vertalen, en die betekenen iets in de trant van ”het bij je dragen (van de 3DS”) en de laatste: ”Elke dag nieuwe dingen”

    /   Beantwoorden  / 
 7. G.Tom

  Man… als mijn dagen er zo uit zouden zien… Die 3DS laat je geloven alsof het onmisbaar is in je dagelijkse activiteiten!

    /   Beantwoorden  / 
  1. piratus

   haha net zoals die kinder series waar iedereen allemaal het zelfde spel speel maar waar het echt serious business is.

     /   Beantwoorden  / 
   1. G.Tom

    Met als grote voorbeeld Pokemon, Yugioh etc xD

      /   Beantwoorden  / 
 8. Nazir

  ik heb de ds lite en de dsi maar misschien verkoop ik beide om deze te kunnen kopen. ik ben 12 jaar. vooral pokemon spellen. woon je in bilgaard in leeuwarden dan wil ik wel tegen je vechten met mijn pokemon.

    /   Beantwoorden  / 
 9. 16 ft Pauly Wauly

  Dit zal misschien aardig werken in Japan maar voor Europa is het hier echt nog te vroeg, Canvas mode van Dragon Quest 9 werkt voor geen meter hier, geen enkele randebiel (behalve een handjevol die hards) in dit werelddeel weet dat ie dat ding op stand by modus moet zetten. Zelfde geld voor the world ends with you of zelda zelfs. Het werkt gewoon niet hier.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.