Nieuwe trailer Line Attack Heroes voor WiiWare


Nieuwe trailer van Line Attack Heroes, een WiiWare-spel van ontwikkelaar Grezzo dat Nintendo interessant genoeg vond om zelf uit te geven. Het verschijnt deze week in Japan voor de hoofdprijs van 1000 Wii Points. Line Attack Heroes is een beat ‘em up waarin je de meeste aanvallen uitvoert door met de controller te schudden. Tot zover nog niets speciaals, maar de gimmick is dat verslagen vijanden zich bij je aansluiten door in een lange rij achter de hoofdrolspeler aan te lopen. Hoe langer de rij wordt, hoe meer extreme aanvallen je hen kunt laten uitvoeren. Als je foutloos blijft spelen bestuur je uiteindelijk een compleet leger. Deze trailer is alvast lekker chaotisch. Het ziet eruit als een spel dat ik met voldoende levels en interessante eindbazen best zou willen spelen. Een Europese releasedatum voor Line Attack Heroes is nog niet aangekondigd.

[g.forum]

Lees ook:Konami-klassieker Rush’n Attack krijgt een moderne remake
Lees ook:Suda51′s Heroes, eerste trailer
Lees ook:Heroes wordt No More Heroes
Lees ook:No More Heroes voor mobiele telefoons
Lees ook:Arkedo’s gecancelde Project Natal-spel: 2 Finger Heroes

Eén reactie op “Nieuwe trailer Line Attack Heroes voor WiiWare

  1. piratus

    Huh wat? een snake beat em up?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.