Nieuwe trailer Lost in Shadow voor de Wii


Nieuwe trailer van het spel dat vandaag blijkbaar Lost in Shadow heet, maar dat ook al is aangekondigd als A Shadow’s Tale en Tower of Shadow. Wie weet verzint Hudson later voor Europa nog een vierde titel. Lekker verwarrend, maar dit is wel met afstand de leukste trailer tot nu toe. Het concept van een 2D platformspel dat zich afspeelt op de schaduwen van een 3D omgeving is inmiddels duidelijk (toch?), maar de schaduwwereld wordt nu voor het eerst bevolkt door allerlei vijanden en uitbazen. Het avontuur ziet er op slag een stuk spannender uit. Ook nieuw is de betoverende soundtrack door de Japanse zangeres Gutevolk. Hopelijk blijft die niet beperkt tot deze trailer, maar zet Hudson dit liedje ook in tijdens het spel.

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe Tower of Shadow/Lost in Shadow-trailer
Lees ook:Meer beeld van Shadow Physics
Lees ook:Nintendo Q3 releaselijst: Last Window, My Aquarium 2, A Shadow’s Tale
Lees ook:Kijken: drie volledige levels uit Lost in Shadow
Lees ook:Interessant nieuw Wii-spel van Hudson: Shadow Tower

Eén reactie op “Nieuwe trailer Lost in Shadow voor de Wii

  1. Epke

    Wat is dat toch met al die sidescrollers :S

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.