Drie korte No More Heroes 2 teasers


Ontwikkelaar Grasshopper heeft drie hele korte teaser-filmpjes van No More Heroes 2 online gezet. Ze zijn voorbij voor je er erg in hebt, maar fans van Travis Touchdown schieten vast in de lach als ze hem aan zijn eigen oksels zien ruiken. Het derde filmpje is duidelijk het meest veelbelovend. No More Heroes goes survival horror? Het ziet er verrassend creepy uit en ik kan niet wachten het spookhuis-level zelf te verkennen. Een uitgebreide trailer volgt ongetwijfeld binnenkort, aangezien Desperate Struggle al in januari uitkomt in Amerika. (Rising Star heeft het spel voorlopig gepland voor ‘Early 2010′ in Europa).

[g.forum]

Lees ook:Harry Potter 5 videogame trailer
Lees ook:No More Heroes 2 komt in januari en Travis zou JOUW shirt kunnen dragen
Lees ook:Eerste trailer MotoHeroz (WiiWare-racespel van Trials HD-ontwikkelaar)
Lees ook:Travis Touchdown keert terug in No More Heroes 2
Lees ook:No More Heroes 2 launchtrailer + meer filmpjes

3 reacties op “Drie korte No More Heroes 2 teasers

  1. Linkster/G.Tom

    dat giechelende zombiedingetje ook…. XD

      /   Beantwoorden  / 
  2. Linkster/G.Tom

    Lol @ ESRB rating: “A couple of cutscenes contain strong sexual innuendo: when characters enter a store, a surprised clerk struggles with his belt buckle and zips up his pants (e.g., “I was just. Uh, doing inventory.”)”

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.