Zangeki no REGINLEIV aangekondigd, nieuw spel van Earth Defense Force-ontwikkelaar


Ooit was Earth Defense Force 2017 een reden om jaloers te zijn op Xbox 360-bezitters… tot ik ontdekte dat er ook een PlayStation 2-versie bestond. Grafisch uiteraard een stuk minder, maar minstens net zo fout en over de top. Eigenlijk is EDF2017 namelijk een barslecht spel, maar schieten op buitenaardse mieren voelt zo lekker. Niet nadenken, geen cover zoeken, geen strategie verzinnen, alleen maar schieten. Schieten tot je beeldscherm groen ziet van het buitenaardse bloed. Zelden zo’n lekker actiespel gespeeld. Earth Defense Force komt helaas niet naar de Wii, maar Nintendo kondigde vandaag wel Zangeki no REGINLEIV aan. Van dezelfde makers en zo te zien ook een hersenloos actiespel. Bovendien krijgt REGINLEIV een online co-op stand voor vier spelers. Op de Wii ja. Ik kon het ook bijna niet geloven. De screenshots kwamen me merkwaardig genoeg bekend voor, en inderdaad: in dit filmpje uit 2008 zat al een superkort fragment van twee of drie seconden. Het viel me destijds nauwelijks op, maar toen wist ik nog niet dat Sandlot de ontwikkelaar was. Nu hoop ik dus op een lekker fout spel, hopelijk voor een zacht prijsje, om weer een paar avonden m’n verstand op nul te zetten.

[games.blog forum]

Lees ook:De eerste spelbeelden van Earth Defense Force: Insect Armageddon
Lees ook:Eerste trailer Wii-actiespel Zagenki No Reginleiv
Lees ook:Chikyuu Boueigun X (Earth Defense Force X) screenshots + video
Lees ook:Eerste trailer Earth Defense Force: Insect Armageddon voor Xbox 360/PS3
Lees ook:De insecten vallen aan in nieuwe EDF: Insect Armageddon-trailer

Eén reactie op “Zangeki no REGINLEIV aangekondigd, nieuw spel van Earth Defense Force-ontwikkelaar

 1. Shitbull55

  Hmm. Het lijkt erop dat ze met “coming in 2009″ de aankondiging van al die games bedoelen. Er zijn namelijk nog heel wat games uit het 2008-filmpje niet aangekondigd…
  .
  In het filmpje heet de game trouwens Dynamic Shin.
  Ziet er leuk uit. Ben benieuwd hoe het er in beweging uit ziet…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.