Trackmania ook naar de Wii, deze keer wel online


GoNintendo vond dit Franse filmpje waarin een Wii-versie van Trackmania wordt aangekondigd. Gelukkig wordt GoNintendo ook gelezen door Franse gamers zodat even later alle belangrijke details al waren vertaald. Nou, hou je vast: dag- en nacht-races, vier-speler-splitscreen, een volwaardige level-editor, alle besturings-opties van Mario Kart Wii (minus de GameCube-controller), releasedatum aan het begin van 2010 en de twee grote klappers: online racen en online levels delen. Yes! Ontwikkelaar Focus ziet eindelijk het licht! Met de DS-versie van Trackmania heb ik me al enorm vermaakt (vooral die micro-uitdagingen om een klein gedeelte van de baan zo perfect mogelijk te rijden werkten zwaarverslavend), maar het was natuurlijk belachelijk dat ik mijn zelfgemaakte racebanen niet eens kon delen met de rest van de wereld. Op de Wii krijgen we eindelijk Trackmania zoals Trackmania bedoeld is. Ik leg alvast vijftig euro apart. (Dank aan Shitbull55 voor het signaleren van dit goede nieuws).

[games.blog forum]

Lees ook:Eerste trailer TrackMania Wii
Lees ook:Trackmania DS – Track Editor trailer
Lees ook:De Gameboy Micro is er.
Lees ook:Kijk dit: 20.000 auto’s op 1 baan in Trackmania
Lees ook:Eerste bewegende beelden Trackmania DS (Wow!)

4 reacties op “Trackmania ook naar de Wii, deze keer wel online

 1. Kikujiro

  Als reaktie op ModNation voor de PS3?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Dat lijkt me sterk. Het is gewoon een third party spel waarbij de ontwikkelaar toevallig voor de Wii heeft gekozen.
   .
   In de praktijk hebben de spellen natuurlijk wel heel veel van elkaar weg. :D Ik koop ze ongetwijfeld allebei, ben benieuwd welke er beter is.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster/G.Tom

  in eens herinner ik me waarom ik een wii heb gekocht.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Berend Jan

  *Pakt 50 euro en steek die in een geheim game vakje in zijn portomonee*
  .
  Ik heb mij zooooo vermaakt met track mania sunrise op PC. In mijn rose powerauto was ik de king of the road… Heerlijk spel, jammer van de vervelende copy protection van het spel. Maar daar heeft de Wii geen last van dus losgaan met dat spel maar…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.