En dat allemaal dankzij Artoon


Eén van jullie, onder één van de vele vele verhalen die ik inmiddels over Mario Kart Wii heb geschreven, beval een paar dagen geleden Baby Peach op de Magicruiser aan als de beste all-round coureur voor item-races. Het beste advies dat ik ooit heb gekregen!

Het kostte wel een paar minuten om te wennen aan het idee dat ik zou racen met Princess Peach in haar baby-vorm. Een misselijkmakend schattig personage dat is ontstaan toen Artoon verlegen zat om nog wat extra gimmicks voor Yoshi's Island DS. Het is goed mogelijk dat Baby Peach in elkaar is gezet door dezelfde ontwerpers die eerder verantwoordelijk waren voor wezens als Pinobee en Blinx the Cat. Om maar even een beeld te schetsen van het talent dat rondloopt bij Artoon. En ook die fiets vond ik niks. De Magicruiser ziet eruit alsof Xzibit en de mannen van West Coast Customs de ride hebben gepimpt van een langharige Hell's Angel met een Magikoopa-fetish. Nintendo's ontwerp-afdeling schaamt zich tegenwoordig nergens meer voor.

Maar het is echt waar, na één rondje met de baby-prinses- Magikoopa-brommer-combinatie was ik al die bezwaren weer vergeten. Voor zo'n kleine ukkepuk weet die peuter het gaspedaal behoorlijk diep in te trappen. Ze gaat niet zo snel als Funky Kong, maar het komt aardig in de buurt. En hét grote voordeel is natuurlijk die koninklijke acceleratie. Een fractie van een seconde nadat ze is geraakt door een groen, rood of blauw schild stuift ze er alweer vandoor. Precies wat je nodig hebt tijdens al die chaotische races. Online zit ik eindelijk boven de 6000 Punten en ik heb mijn eerste two star rating voor een Grand Prix ook binnen! Allemaal dankzij Baby Peach, allemaal dankzij Artoon.

Het grote Mario Kart Wii Friend Codes topic

[games.blog forum]

Lees ook:Nintendo lanceert eerste Mario Kart Competition
Lees ook:Gametrailers’ belachelijke top 10 beste Mario Kart tracks
Lees ook:Snaking bevestigd, Mario Kart Wii geruïneerd etc.
Lees ook:Nieuwe spelbeelden Super Mario Galaxy 2
Lees ook:Europese Mario Kart Wii trailer

15 reacties op “En dat allemaal dankzij Artoon

 1. G.Nick

  Nou dan ga ik die combi ook maar gebruiken…

  Ik deed net 150cc GP (met FK en de WB) en kreeg even geweldadige neigingen (wie zei dat games je niet agressief maken?!) man, wat werd ik ziek van die @$#!!$$!! blauwe schilden vlak voor de finish! Ze zorgden ervoor dat ik de hele tijd 5e werd! Maar ja, Dry Bowser moet gehaald worden, dus ik ga straks maar weer eens aan de slag…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gulzt

  Wat een ontdekking he? Maar het is “net” niet de beste combinatie. Ik ontdekte na een vergelijkend warenonderzoek op dag
  7 (toen ik alle karakters unlocked had) dat de Magikruiser de meest geschikte item-race bike is (zie ook het forum, in de rubriek: beste item).

  “Baby Daisy” is net een fractie sneller op deze bike. Hou je duim maar eens op je TV bij Topspeed als je baby peach kiest, en wissel vervolgens naar baby daisy, dan zul je zien dat deze nog net sneller is. Uiteraard heeft ze nog steeds een goddelijke acceleratie.

  Sinds ik op met deze combi rij heb ik alleen nog maar 2 of 3 sterren gewonnen in de GP, en ik sta nu op 9000+ online.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Kikujiro

  “Ik deed net 150cc GP (met FK en de WB) en kreeg even geweldadige neigingen (wie zei dat games je niet agressief maken?!) man, wat werd ik ziek van die @$#!!$$!! blauwe schilden vlak voor de finish!”

  *hahaha* Dat heb ik dus ook. De eerste Wiimote is al gesneuveld (te hard op de achterkant geslagen, zodat het batterijklepje niet meer goed sluit).

    /   Beantwoorden  / 
 4. G.Nick

  150cc GP nu allemaal met een ster! (idd die combi is geweldig!!!) Nu nog de mirror… *slik*

    /   Beantwoorden  / 
 5. Mark

  Ik scheld ook regelmatig wat af bij dit spel :P
  Maar ik moet oppassen dat ik ook niet een wii mote kapot sla :P

    /   Beantwoorden  / 
 6. Anouk

  Supergoed idee van die combi! Moet ik ook echt s proberen. Ik heb de mario kart nog niet zo lang, en wat ik me afvroeg is hoe je alles nou unlocked krijgt! HOe krijg je het bijvoorbeeld voor elkaar om te racen met je eigen mii-personage? En kan je alleen met het winnen van grandprix iets unlocken, of ook met trials en battles?

    /   Beantwoorden  / 
 7. erik

  “”Baby Daisy” is net een fractie sneller op deze bike. Hou je duim maar eens op je TV bij Topspeed als je baby peach kiest, en wissel vervolgens naar baby daisy, dan zul je zien dat deze nog net sneller is. Uiteraard heeft ze nog steeds een goddelijke acceleratie.”

  Hm, die heb ik nog niet vrijgespeeld. Ik zal het onthouden voor als het zover is. Voorlopig kan ik ook nog wel even vooruit met Baby Peach. :)

  “en wat ik me afvroeg is hoe je alles nou unlocked krijgt! HOe krijg je het bijvoorbeeld voor elkaar om te racen met je eigen mii-personage? En kan je alleen met het winnen van grandprix iets unlocken, of ook met trials en battles?”

  Battles weet ik niet, maar met time trial kun je ook vanalles te unlocken. Probeer zoveel ghosts van het Nintendo-personeel te verslaan (herkenbaar aan NIN voor hun naam), daarmee speel je allerlei wagens en personages vrij.

  “De eerste Wiimote is al gesneuveld (te hard op de achterkant geslagen, zodat het batterijklepje niet meer goed sluit).”

  Het batterijluikje is ook best wel kwetsbaar. Bij mij is het klipje er ook al afgebroken zodat hij er in principe steeds vanaf valt. Gelukkig speel ik altijd met die beschermhoes er omheen, en tegenwoordig met het Steering Wheel er omheen. Ik heb nergens last van. :p

    /   Beantwoorden  / 
 8. Gulzt

  @Erik 1ster halen op alle 50cc cups en baby daisy is voor jou.

  @Anouk Check het forum, daar hebben we een spoiler rubriek met daarin de uitleg hoe je alles kunt unlocken.
  forum.blog.nl

    /   Beantwoorden  / 
 9. Roland

  ik heb na advies van gulzt ook baby daisy en de magikoopacruiser geprobeerd, maar ik moet echt ONTZETTEND wennen aan t feit dat zn acherwiel niet uitbreekt als je drift.. maar ik geef die combo nog wel een keer een kans..

    /   Beantwoorden  / 
 10. Janush

  Dan zal ik er denk ik ook maar aan moeten geloven. De laatste drie sterren gaan met FK en WB niet echt van harte, dus zal het vanmiddag proberen. Gulzt, bedankt voor je bijdrage :)

    /   Beantwoorden  / 
 11. Gulzt

  graag gedaan Janush, succes met je drie sterren!

    /   Beantwoorden  / 
 12. anthony

  dat ging verschrikkelijk hard net in moonway high X3 ging net netjes aan kop, komt zo’n blauw schild aanvliegen…

    /   Beantwoorden  / 
 13. Kiara

  bij het begin speelde ik altijd met baby mario. Maar ik ben een meisje dus ik koos eens op een dag baby peach te nemen.
  Ik toen keek ik met grote ogen:Dit was iets waar ik op zoek was. Ik vind haar heel goed rijden. Ik win altijd met baby peach als ik eens een wedstijdje hou met mijn vrienden.
  Echt fantastisch!!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Swiiman

  damn ben een tijdje hier niet geweest..
  wat hoor ik nou weer hier???
  Baby peach niet mijn style.. maar laat ik haar een kansje geven!
  ik heb een meisje ontmoet vorige week vrijdag en ben sinds dien alleen nog maar met haar bezig en heb ik geen zin MKW dus vandaar… en ik was zo goed! mebey zien julie mij nog is…
  ga vanavond naar de Bios met haar…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.