David Jaffe heeft overal een gevat antwoord op


Chris Kohler: Het verhaal gaat dat toen Shigeru Miyamoto voor het eerst een bezoek bracht aan (Metroid Prime ontwikkelaar) Retro Studios, zij net bezig waren met een spel waarin auto's tegen elkaar vochten. Toen hij dat zag zei Miyamoto: "Waarom zou je zoiets willen maken? Waarom zou je een geweer op een auto zetten?" En dus werd de ontwikkeling van dat spel meteen stopgezet. Dus misschien kan jij (als de maker van Twisted Metal) die vraag voor me beantwoorden: waarom zou je een geweer op een auto zetten?

David Jaffe: Weet je, om eerlijk te zijn zat ik me net af te vragen waarom kart-wagentjes in godsnaam bananenschillen zouden moeten schieten.

Ik moest lachen. De rest van het interview gaat helemaal over de nieuwe versie van Twisted Metal die binnenkort uitkomt. Dat spel heb ik nog nooit gespeeld, dus dat interesseerde me iets minder.

Bron: Game|Life

Zie ook:
- Maak ruimte in je kamer: Rock Band ook naar Wii
- Goh, een nieuw Sonic-spel dat tegenvalt?

Lees ook:Zo ziet de gamercard van een cheater eruit
Lees ook:MGS4 moet op eerste dag 1 miljoen keer verkopen wil Konami uit de kosten komen
Lees ook:Nonstop explosies in Metal Slug 7 trailer
Lees ook:Take Two’s 12 stappenplan voor PS3-bezitters met GTA IV problemen
Lees ook:Nintendo bijna klaar met Pikmin 4

3 reacties op “David Jaffe heeft overal een gevat antwoord op

 1. Gaston

  Oh, E-town, ik heb ook overal een antwoord op, en ik ben het met hem eens, mon chou! Bananenschillen zijn niet stijlvol, zoals ik in mijn Fashion lad fase al benadrukten, mon chou. Maar ja, jullie zijn zo onsmakeloos en on-stylvol dat jullie geen enkel grijntje besef hebben van het aspect mode, niemand is immers zo goed als ik! En nu ga ik Frobert helpen met ze tomatensoep open te krijgen, het watje! Als ik er geen bells voor kreeg had ik het niet gedaan, mon chou. En nog iets E-town, bedenk maar niet dat ik nog vaak iets ga schrijven, ik doe dit alleen maar zodat ik de tijd kan verlengen van zijn tomaten soup blik, ik heb er totaal geen zin in! Frobert is zo slap watje, mon chou, oh, daar is die sukkel weer.

  Ode aan mij – Gaston.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Alfonso

  Hey E-town ik ben misschien uit Constanza maar ik denk nog elke dag als ik tomatensoep eet aan Frobert en aan jouw.
  Oh de koekjes zijn klaar ik stuur er een paar op daag!!
  PS: Bananen zijn goed!!
  Groet,
  Alfonso

    /   Beantwoorden  / 
 3. erik

  Nu weet ik hoe Dr. Frankenstein zich voelde toen zijn creaties tot leven kwamen. :p Ik heb de bovenstaande reacties in ieder geval niet geschreven.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.