B-Dasher keert terug in Mario Kart 8


Die 16 nieuwe banen zijn natuurlijk het belangrijkste selling point van Nintendo’s Mario Kart 8 DLC, maar dit vind ik ook leuk nieuws: de terugkeer van de B-Dasher! Deze sportwagen was een van de populairste voertuigen in Mario Kart DS (hij stond ook prominent op de hoes) omdat hij een goede wegligging combineerde met een behoorlijk hoge topsnelheid. Volgens Nintendo is de B-Dasher in MK8 nog meer gericht op snelheid. Klinkt als een goede wagen voor Time Trials.

De B-Dasher is onderdeel van DLC Pack 1, dat in november verschijnt voor 8 euro. Met dit pakket krijg je ook Link als speelbaar personage, en 8 nieuwe banen waaronder eentje in de wereld van F-Zero. Een tweede DLC-pakket staat gepland voor mei 2015. Wie beide pakketten nu al reserveert in de eShop betaalt maar 12 euro in plaats van 2 x €8 = 16 euro. Hieronder een korte trailer rondom de B-Dasher.

Kijken op YouTube

Lees ook:Mario Kart 8 DLC met Zelda- en Animal Crossing-thema’s
Lees ook:Kijk dit: F-Zero en Zelda in Mario Kart 8
Lees ook:Alle banen in Mario Kart 8′s nieuwe DLC-pakket
Lees ook:Zo snel is 200cc in Mario Kart 8
Lees ook:Nieuwe Mario Kart Wii filmpjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.