De verrassend leuke minigames van Kirby Mass Attack


Een Kirby Role Playing Game? Een Kirby hardloopspelletje? Een vertical scrolling Kirby shoot’em up? Kirby Mass Attack stond al op mijn verlanglijstje vanwege het originele platformspel (waarin spelers 10 Kirby’s tegelijk besturen), maar de gratis minigames in deze trailer zien er ook verrassend leuk uit. Meestal komen Kirby’s minigames niet veel verder dan mollenmeppen (dat hier overigens ook in zit) en zo snel mogelijk op de knop rammen voor Quick Draw, maar dit is het betere werk. Vooral de shoot’em up Strato Patrol EOS ziet eruit als een verslavende timewaster. En dan is er ook nog een handvol flipperkasten! Als die ook maar half zo leuk zijn als het uitstekende Kirby’s Pinball Land voor de originele Game Boy breng ik daar waarschijnlijk meer tijd mee door dan met het hoofdspel.

Kirby Mass Attack staat in Europa gepland voor 28 oktober.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: Kirby Mass Attack in actie
Lees ook:Dus zo bestuur je 10 Kirby’s tegelijk
Lees ook:Kirby gaat back to basic in zijn laatste spel op de Wii
Lees ook:Kirby’s “Inhale” in Smash Bros. Brawl
Lees ook:Dit bestel je in Nintendo’s officiële Kirby Café

2 reacties op “De verrassend leuke minigames van Kirby Mass Attack

 1. Berend Jan

  De laatste grote DS game voor de DS games in de kast gaan…
  .
  Ik ga deze denk ik wel aanschaffen, omdat het een toffe experimentele titel is en ik wel weer een leuke game kan gebruiken om op mijn 3DS te spelen :)
  .
  Alleen die game met rondje, driehoekje en vierkantje vindt ik een beetje ehhh “tricky” die kunnen ze zo op de PSP of PSvita uitbrengen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ha! Dat was me nog niet eens opgevallen. Het is nog maar een X verwijderd van de vier PlayStation-symbooltjes. Rare keuze, zullen de ontwerpers dat echt niet door hebben?
   .
   Ik wil deze ook, al blijft het jammer dat hij zich afspeelt (in het inmiddels toch wel wat voorspelbare) Kirby-universum. Met een frisse setting en 10 nieuwe Nintendo personages in de hoofdrol was ik pas echt razend enthousiast geweest.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.