Het Spirit Tracks dagboek dag 11: verdwaald in de Forest Temple


Toen prinses Zelda zei dat we naar een tempel gingen stelde ik mij daar in eerste instantie een soort kerk bij voor. Zacht kaarslicht. Comfortabele bankjes. Fluisterende bezoekers. Een plaats van bezinning. Even op adem komen van alle krankzinnige avonturen. Precies wat mijn overspannen geest nodig had. Ik sprong in de locomotief en plande de route. Volle kracht richting Forest Temple! Prinses Zelda leek tevreden dat ik eindelijk een keer zonder protest haar bevelen opvolgde.

Maar de Forest Temple was helemaal geen plaats van bezinning. Dat merkte ik al toen ik bij binnenkomst werd aangevallen door stekelige rupsen en exploderende kevers. Achteraf had ik natuurlijk meteen rechtsomkeer moeten maken. Maar dat deed ik niet. Ik holde in paniek een trap op en vanaf dat moment was ik verloren. Verdwaald in een doolhof vol paarse gifwolken en moordlustige insecten. Ik heb mezelf wel tien keer in mijn arm geknepen, maar de nachtmerrie weigerde over te gaan. Waarom luister ik dan ook steeds naar de prinses? Als ik hier ooit nog levend vandaan kom ga ik gewoon weer naar huis. Ik ben er klaar mee. Laat iemand anders Hyrule maar redden. Ik wil alleen nog maar slapen.

Bekijk alle pagina’s van Link’s dagboek | [g.forum]

Lees ook:Link’s dagboek dag 10: musiceren met Gage
Lees ook:Link’s dagboek dag 5: een spook?
Lees ook:Link’s dagboek dag 3: ontsnappen uit Zelda’s paleis
Lees ook:Link’s dagboek dag 9: het heet niet voor niets The Lost Woods
Lees ook:Link’s dagboek dag 2: diploma uitreiking

17 reacties op “Het Spirit Tracks dagboek dag 11: verdwaald in de Forest Temple

 1. David

  Aah, ame Erik. De tekening weer even geweldig als altijd, net als het stukje erbij trouwens:p

    /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster/G.Tom

  Geweldig om te zien: Dag 94:

  AHAAHAHAAHAHA

  Toedelpiep! De prinses en ik gaan vanmiddag gezellig samen van de klif springen! Heheheheheh…. (Gevolgd door maniakaal gelach)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Niki

  Deksels Erik. Ik heb hardop gelachen om de letters en plaatjes. Complimenten. Hou de motivatie vast tot je genoeg bladzijdes hebt, en dan gaan we met zijn allen zeuren dat je een uitgever zoek. I’d buy that :D

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gulzt

  Inderdaad, dit soort werk moet uitgegeven worden!!

  Denk dat je een woordje vergeten bent in je laatste regel:
  Laat iemand “anders” Hyrule maar redden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Oeps, bedankt voor de waarschuwing. Meteen even aangepast. Dit was inderdaad wel een erg lang gat, maar ik ben de motivatie nog niet verloren hoor. ;) Of het materiaal is waar uitgevers op zitten te wachten weet ik niet, maar ik ga in ieder geval door tot het spel is uitgespeeld.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gulzt

    graag gedaan, maar nu is er een andere ingeslopen:
    “Ik wil “alleen alleen” nog maar slapen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

     Huh, dat is bizar. Ik heb echt alleen maar ‘anders’ getypt en verder niks aangeraakt. *leest de hele tekst nog een keer over* Volgens is hij nu helemaal zonder foutjes.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Gulzt

      yep, goed nu :)

        /  
 5. G.Basioh

  “exploderende kevers:
  lol

    /   Beantwoorden  / 
 6. G.basioh

  nou alweer opgehouwe?:S

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Nee, er kwam even wat anders (niet game-gerelateerd) tussendoor. Ik moet en zal deze game uitspelen!

     /   Beantwoorden  / 
   1. G.Basioh

    o, ok, gelukkig :)

      /   Beantwoorden  / 
 7. niels

  duurt het nog lang ik kan niet wachten xD

    /   Beantwoorden  / 
 8. SISO

  Ik heb nu spirit tracks! Een eerlijke versie :D

    /   Beantwoorden  / 
 9. PINHEAD

  Wanneer ga je verder, Erik?

    /   Beantwoorden  / 
  1. R

   ik wil weten of link nog meer trauma’s krijgt

     /   Beantwoorden  / 
   1. maya

    Waarschijnlijk heeft hij al genoeg trauma’s en kan daardoor niet meer verder.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.