Link’s dagboek dag 10: musiceren met Gage


Vandaag nog meer mensen op wielen gezien. Ik weet niet of ze echt bestaan of alleen in mijn hoofd, maar ze maken me bang. Waar komen ze vandaan? Wat willen ze van me? Mijn benen? Willen ze ook mijn benen vervangen door wielen? Angstig holde ik terug naar het perron om ergens anders heen te gaan, maar de geest van prinses Zelda hield me tegen. Ik mocht mijn eigen trein niet meer in voordat ik met Gage (want zo heette hij) had gepraat.

Met tegenzin sleepte ik mezelf dus maar weer naar het Woodland Sanctuary. Daar zat hij op zijn altaar, met zijn afro kapsel en zijn slagtanden en zijn enge puntneus. Verbeeldde ik het me of keek hij verlangend naar mijn benen? Bijna alsof hij zich probeerde voor te stellen hoe ze onder zijn lijf zouden staan. “Ik wil…” zei hij met een krakende stem, “een liedje met je spelen!” Opgelucht haalde ik mijn panfluit uit mijn broekzak. Was dat alles? Ik mocht mijn benen houden? Samen speelden we een vrolijk deuntje en Gage verzekerde me dat daardoor de treinrails naar de Forest Temple waren teruggetoverd. Nadat ik hem vriendelijk had bedankt wandelde ik terug naar de trein. Ik voelde Gage’s ogen prikken in mijn knieholtes.

Bekijk alle pagina’s van Link’s dagboek | [g.forum]

Lees ook:Link´s dagboek dag 7: where is my mind?
Lees ook:Link’s dagboek dag 4: het noodlot slaat toe
Lees ook:Link’s dagboek dag 1: praktijkexamen
Lees ook:SNES-platformheld Plok keert terug als webcomic
Lees ook:Duister avonturenspel van papier: Dark Train

10 reacties op “Link’s dagboek dag 10: musiceren met Gage

 1. Niki

  Hulde. Je bent alweer vermakelijker geworden in je schrijfsels :D

    /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster/G.Tom

  Leuk stukje Erik! Klasse!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Erik

  Bedankt jongens. Helaas is dit dagboek blijkbaar voor minder mensen interessant dan mijn vorige schrijfsels over Animal Crossing, Pokémon en zelfs Endless Ocean. Ik begin te denken dat het misschien een vergissing was om het woord ‘Zelda’ niet in de kop te gebruiken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Shitbull55

   Ze worden zeker gewaardeerd hoor! Als ik niet zo druk op m’n werk was reageerde ik ook wel wat vaker met ‘wow’ en ‘prachtig’ en ‘sjezus, wat een gave tekening’. Maar ja…
   .
   Voor Google is het wel handig om rekening te houden met de titel idd. Misschien is ‘blonde teenage chick’ of iets dergelijks nog wel beter dan Zelda :-)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Erik

    Haha! Briljant. The blond teenage chick diary, ja dat gaat zeker traffic opleveren. ;)
    .
    Mijn vorige post was verder niet bedoeld om te zeuren, ik ben vooral benieuwd waarom deze minder goed aanslaat. Zelda is toch een populaire serie en de teksten zijn niet wezenlijk anders dan de vorige keer. Hm…
    .
    ‘Zelda’s dagboek’ dekt de lading niet echt. Misschien ‘Het Zelda dagboek’ of ‘het Spirit Tracks dagboek?’ Ik zal de komende dagen eens experimenteren.

      /   Beantwoorden  / 
    1. SISO

     nee ik vind t zeer leuk! nou ja, de plaatjes dan… ik lees t niet echt omdat ik dse game nog moet hebben en spelen:P

       /   Beantwoorden  / 
    2. G.Basioh

     ik lees het ook weer gewoon trouw hoor:)

       /   Beantwoorden  / 
    3. Kiara

     Al moet ik toegeven dat ik animal crossing dagboek net ietjes leuker vond, moet ik ook toegeven dat ik weer verslaaft ben aan je dagboekje van legend of zelda haha :3

       /   Beantwoorden  / 
  2. Thijskeuhhh

   Noem het dagboek ‘LINK’s Legend of Zelda Spirit Tracks-dagboek’ ofzoiets :D

     /   Beantwoorden  / 
   1. Linkster/G.Tom

    Maak je maar niet druk, Gage zit IN een kar met wielen, net als de andere Lokomo’s.

    Spirit Tracks dagboek klinkt goed.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.