Link’s dagboek dag 9: het heet niet voor niets The Lost Woods


Alweer die uil? Reden we daar net ook niet langs? Ik besluit dat ik me vergist moet hebben en rij stug door. Al die beesten lijken ook op elkaar. Bovendien kunnen we onmogelijk in een rondje rijden als we eerst links, en daarna rechtsaf zijn geslagen. Zo werken cirkels niet. Toch? De trein passeert een kromme boom die me ook al bekend voorkomt. Ik hoop maar dat zij het niet heeft gezien.

“Goh,” zegt de geest van prinses Zelda, “alweer die kromme boom?” Ik kijk strak naar het spoor en doe net of ik haar niet heb gehoord. “En volgens mij kwamen we ook al twee keer langs dezelfde uil. Je gaat me toch niet vertellen dat je bent verdwaald?” Ik pers mijn lippen stijf op elkaar. Het is al erg genoeg dat ik spoken zie. Als ik nu ook nog tegen ze ga praten kan ik net zo goed meteen naar de dichtstbijzijnde psychiater. “Ik zei nog: laten we eerst de weg vragen in dat dorpje. Maar nee, dat vond jij niet nodig.” Nijdig geef ik een ruk aan het stuur. Weer linksaf. Een knappe trein die daar een rondje van kan maken. De geest heeft gelukkig geen verder commentaar. In de verte zie ik een uil. Hij komt me bekend voor.

Bekijk alle pagina’s van Link’s dagboek | [g.forum]

Lees ook:Hoe maak je een vervolg op Scribblenauts?
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 70
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 423
Lees ook:Boom Blox heeft head-tracking
Lees ook:Link’s dagboek dag 10: musiceren met Gage

8 reacties op “Link’s dagboek dag 9: het heet niet voor niets The Lost Woods

 1. Kars

  hahahaxD ben je er ondertussen al uit?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Micha

  saria’s song zal zeker niet spelen in deze versie van de lost woods?
  dat is voor mij toch de eenige muziek die daar bij past :P

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Nee ze hebben er nu een griezelig muziekje onder geplakt. Deed me een beetje denken aan de Ghost House-levels van Super Mario World. Niet ontoepasselijk, maar Saria’s Song was inderdaad leuker. Juist omdat het zo vrolijk klonk waardoor je bijna het idee had dat je werd uitgelachen als je weer eens verdwaalde.
   .
   (Ik ben er inmiddels wel doorheen. ;) )

     /   Beantwoorden  / 
 3. Linkster/G.Tom

  Heh. Ik kreeg in dat dorpje de hint dat de bomen me de weg lieten zien, maar dat de vierde een leugenaar was ^^

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   ^SPOILER ALERT!^
   .
   Niet dat het verder echt een breinbreker was ofzo, maar toch. Dat richting aanwijzen had ik zonder hints ook al door. :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Linkster/G.Tom

    Nee, maar ik onthield het omdat de elder een HUUUGE neus heeft, en de boom een stinkende leugenaar noemde, en daarbij die enorme neus hoog in de lucht hield ^^

      /   Beantwoorden  / 
 4. Kiara

  haha ik weet nog dat ik telkens weer naar het begin geteleporteert had omdat ik maar niet wist hoe dit moest XD tot iemand zei wat ik moest toen van uit een dorpje xD mja dat liedje maakte me serieus bang na een tijdje het is griezelig XD

    /   Beantwoorden  / 
 5. G.Basioh

  lol.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.