Link’s dagboek dag 4: het noodlot slaat toe


Daar reden we dan: prinses Zelda, Alfonzo en ik in mijn locomotief. Op weg naar de Spirit Tower. De zon scheen, de wind waaide door mijn blonde haren en de vogeltjes floten. De sfeer was bijna gezellig, maar intussen lag het noodlot op de loer.

Alles ging opeens heel snel. Van ene op het andere moment verdween de rails onder onze wielen waardoor de trein bijna (maar net niet) kantelde en uiteindelijk met piepende remmen tot stilstand kwam. De lucht werd donker en vanuit een donderwolk daalde een vliegende trein neer op aarde. De deur zwaaide open en daar was hij weer: onze man met twee hoedjes. Hij lachte kwaadaardig en begon te vertellen dat hij de demonenkoning wilde bevrijden of zoiets. Ik was te bang om goed op te letten. Het kwam er op neer dat hij prinses Zelda nodig had voor zijn sinistere plannetjes. Alfonzo en ik probeerden hem nog tegen te houden, maar zijn gespierde assistent was te sterk. Voor ik het wist vloog ik door de lucht en smakte tien meter verder weer tegen het gras. Vlak voordat ik het bewustzijn verloor zag ik hoe de man zijn hoedjes afzette; op zijn hoofd prijkten twee demonische hoorntjes. Met mijn mensenkennis is in ieder geval niets mis, wat het laatste wat ik dacht.

Bekijk alle pagina’s van Link’s dagboek | [g.forum]

Lees ook:Link’s dagboek dag 1: praktijkexamen
Lees ook:Link’s dagboek dag 5: een spook?
Lees ook:Link’s dagboek dag 3: ontsnappen uit Zelda’s paleis
Lees ook:Link’s dagboek dag 2: diploma uitreiking
Lees ook:Link’s dagboek dag 8: een prinses in blinkend harnas

11 reacties op “Link’s dagboek dag 4: het noodlot slaat toe

 1. Berend Jan

  Dat mannetje lijkt el op mario als je zijn haar bruin en zijn snor zwart maakt en de horentjes weggumt :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Shitbull55

   Dat zou pas een innovatie zijn!
   “The legend of Zelda: Mario’s Mask”

     /   Beantwoorden  / 
   1. SISO

    Of: Legend of Zelda: link to Mario

      /   Beantwoorden  / 
 2. Micha

  heb je de naam Alfonzo zelf gekozen ofzo?
  Animalcrossing ;) :P

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hamtier

   Alfonzo is de naam van link’s mentor in Spirit tracks ghehe

   oh en vraagje aan erik:wat gebruik exact om je tekeningen te maken?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Micha

    zo’n vermoede had ik al maar toch :P

      /   Beantwoorden  / 
 3. kiara

  Ja om die tekening te maken, wat doe je eigelijk precies?
  Want het lijkt of ik een stukje van een krant zie links beneden =p
  Mja weer echt prachtig dat tekening gemaakt! Vooral dat rode lucht met het zwart ertussen vond ik mooi =p
  En leuk verhaal, ik snap alleen nog altijd niet waarom ze zelda haar lichaam eigelijk nodig hebben ;o xD

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   “Want het lijkt of ik een stukje van een krant zie links beneden =p”
   .
   Dat is het ook, ik hou niet van lege witte vellen papier. ;) En verder is het eigenlijk alleen goedkope acrylverf wat ik gebruik.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Kiara

    Ik vind het echt geweldig :p en is meteen ook nog goed voor het milieu XD

      /   Beantwoorden  / 
 4. G.Basioh

  lol, geinig

    /   Beantwoorden  / 
 5. Linkster/G.Tom

  Interessant stukje Erik ^^

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.