Link’s dagboek dag 2: diploma uitreiking


Raad eens wie er vandaag een machinist is geworden? Inderdaad! Het was ik, jullie eigen Link! Ik heb er heel wat saaie lessen voor moeten volgen, maar vandaag kreeg ik mijn diploma. Door prinses Zelda persoonlijk overhandigd hè! Ik was zelfs uitgenodigd in het koninklijke paleis. Snif. Dit was met stip de mooiste dag van mijn leven. Alleen een chagrijnige man met twee hoedjes probeerde roet in het eten te gooien. Hij riep de hele tijd dat we moesten opschieten en dat de ceremonie onzin was omdat “alle rails in Hyrule toch binnenkort verdwijnen” of zoiets. Ik heb geen verstand van zulke dingen, maar volgens mij was dat een hele kwaadaardige man.

Na afloop van de ceremonie stopte prinses Zelda stiekem een briefje in mijn hand en fluisterde dat ik niks mocht laten merken. Toen haar gezelschap de kamer had verlaten (de man met twee hoedjes riep nog dat ik nu maar snel moest ophoepelen) keek ik wat erin stond. Het was een uitnodiging met op de achterkant een plattegrond naar een geheime kamer in het paleis. Ik heb geen verstand van zulke dingen, maar volgens mij zou dit weleens het begin kunnen zijn van een groot avontuur.

Bekijk alle pagina’s van Link’s dagboek | [g.forum]

Lees ook:Link’s dagboek dag 3: ontsnappen uit Zelda’s paleis
Lees ook:Link’s dagboek dag 5: een spook?
Lees ook:Link’s dagboek dag 4: het noodlot slaat toe
Lees ook:Link’s dagboek dag 8: een prinses in blinkend harnas
Lees ook:Het Spirit Tracks dagboek dag 11: verdwaald in de Forest Temple

6 reacties op “Link’s dagboek dag 2: diploma uitreiking

 1. niki

  Ik heb geen verstand van zulke dingen, maar ik vindt het bijzonder schattig geschreven. (en ik ben natuurlijk heel blij om je weer aan het tekenen te zien. vreugde alom)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Haha, dank je! Ik heb er ook nauwelijks verstand van, maar ik doe mijn best. ;) (Mijn scanner lijkt alleen wel een probleem te hebben met de kleur groen, Counselor Cole hoort een groen jasje en groene hoedjes te hebben maar ze zien er eerder grijs uit… daar moet ik me toch maar eens in verdiepen voordat Link onvermijdelijk zijn groene outfit krijgt).

     /   Beantwoorden  / 
   1. Kikujiro

    Kom maar op met die pop-art. Ik verwacht minstens één door Robert Rauschenberg of Jean-Michel Basquiat geïnspireerde tekening (daar deden de New SMB tekeningetjes mij altijd aan denken, maar daar heb ik geloof ik al eens eerder een comment over geschreven).

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

     Ik herinner me nog dat je daar erg enthousiast over was. Ik ben voor deze serie in ieder geval overgeschakeld op losse vellen papier van A4-formaat (ipv een A5 dummy), zodat ik wat makkelijker kan knippen en plakken en wat ik nog meer nodig vind. We zullen zien hoe ver het deze keer gaat, ik heb nog niet echt een vastomlijnd plan.

       /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster/G.Tom

  Weer een mooi stukje Erik! Altijd leuk om te lezen ^^

    /   Beantwoorden  / 
 3. kiara

  Ja ik word blij van die tekeningen he =p Net zoals bij animal crossing,pokémon en endless ocean zijn ze weer prachtig en ook nog een leuk verhaaltje! ^^

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.