Kotaku opvallend positief over MySims Racing

Prikkelende headline op Kotaku: MySims Racing preview – dit is het spel dat Mario Kart Wii had moeten zijn. Helaas houden AJ Glasser en ik er hele andere ideëen op na over wat Mario Kart zou moeten zijn (ik zou zeggen: de banen van Mario Kart DS met de items van Super Mario Kart), maar uitspraken als “dit spel komt dichter in de buurt van Mario Kart 64 dan Mario Kart Wii voor elkaar kreeg,” en “winnen is een combinatie van de snelste zijn en geluk hebben met de power-ups,” lijken er toch op te wijzen dat EA haar huiswerk gedaan heeft. Ik sta eerlijk gezegd niet te springen om weer een spel te kopen over die suffe MySims, maar als het echt opvallend goed wordt uitgewerkt… wie weet?

[games.blog forum]

Lees ook:Niet één, maar twee vervolgen op MySims
Lees ook:Nieuwe trailer: Mario Kart 8 Deluxe
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 363
Lees ook:Alle banen van Mario Kart Wii online speelbaar
Lees ook:Europese Mario Kart Wii trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.