Nieuwe plaatjes Blood of Bahamut

Het DS-spel over de grote stenen kolossen begint er steeds mooier uit te zien. Bekijk de twee stukken official artwork hieronder en vertel me dat je niet onder de indruk bent. (De plot, heel kort samengevat: een stad is gebouwd op de rug van een beest dat zichzelf ‘The Gigant’ noemt. Als The Gigant wordt aangevallen door andere kolossen proberen vier helden de stad te verdedigen). Inmiddels zou ik natuurlijk beter moeten weten. Square-Enix maakt nooit goede actiespellen, het speelt waarschijnlijk net zo rot als Kingdom Hearts, etc. en zo voort. Maar toch! Die plaatjes! Die kolossen! Het spektakel! Als Shadow of the Colossus een DS-spel was geweest is dit hoe het eruit had gezien. Alsjeblieft Square-Enix, laat Blood of Bahamut niet tegenvallen.

Bron

[games.blog forum]

Lees ook:Gerucht: Nieuwe Kingdom Hearts spellen op verschillende consoles
Lees ook:Scans van Kingdom Hearts Zero, platform onbekend
Lees ook:Nieuwe scan met screenshots Kingdom Hearts: 358/2 Days
Lees ook:Mushroom Kingdom Hearts (Wii): Square-Enix + Disney + Nintendo
Lees ook:Zes nieuwe Kingdom Hearts: Birth by Sleep screenshots

7 reacties op “Nieuwe plaatjes Blood of Bahamut

 1. Wormpaul

  Het oogt echt geniaal (afgezien van dat ik geen DS bezit helaas)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kars

  Wauw, ja, onder de indruk0_0 de vraag is inderdaad of dit lekker gaat spelen. Aangezien je de ene keer gameplay van achter ziet en dan weer van de zijkant weet ik dat niet helemaal zeker. Maar in ieder geval leve Square Enix, voor het feit dat ze alles uit de DS weten te halen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Nice! Bedankt voor de tip. Die wil ik er ook, al was het maar om Geometry Wars Galaxies te kunnen spelen. :)

     /   Beantwoorden  / 
 3. Niels

  @Kikujiro
  .
  Bedankt voor de tip, die site… Ik zag meteen die witte NGC-controller en heb ‘m meteen besteld op Play-Asia. Wat een mooie zeg:O

    /   Beantwoorden  / 
 4. Kikujiro

  Ik vraag me alleen af waarom de PRO er is gekomen… PS2 ports misschien?

  Die NGC controller is echt mooi… jammer dat die hier niet in de winkels ligt. Persoonlijk ben ik nog steeds op jacht naar de Super Famicom Wii controller (uit de Japanse Club Nintendo Sterrencatalogus). Ooit zal ik ‘m in mijn bezit hebben!!! ;)

    /   Beantwoorden  / 
 5. Lufia Comic

  Je kan (als je over de orginele snes controller beschikt) goedkoop een adaptor kopen zodat je via de gamecube ports de snes controllers aan kan sluiten. Het ziet er goed uit. Zo had ik gister nog de Engels gepatchde Seiken Densetsu 3 gespeelt, gewoon op de tv, gewoon met de snes controller. Wat een goed spel!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.