Dragon Quest IX ziet er nog steeds mooi uit


Ooit kondigde Square-Enix aan dat Dragon Quest IX revolutionaire real-time gevechten zou krijgen (real-time als in: niet turnbased) en onze belangstelling werd heel erg gewekt. Maar een paar maanden laten kwamen de makers daar alweer op terug om een einde te maken aan de eindeloze stroom haatbrieven en doodsbedreigingen die de postbode dagelijks kwam brengen na die eerste aankondiging. Dragon Quest IX wordt dus weer gewoon een turnbased Dragon Quest. Nog steeds voor de DS, nog steeds met online gameplay en inmiddels alweer een keer of drie uitgesteld. Stiekem verheugen we ons er nog steeds wel een beetje op. Deze trailer, met een telefooncamera gefilmd terwijl er constant mensen door het beeld lopen, laat vooral zien dat ontwikkelaar Level 5 van plan is om ook dit spel vol te stoppen met hun kenmerkende animatievideo's van de allerhoogste kwaliteit.

Zie ook:
- Kijk nou eens, een trailer van Enchanted Folk
- Er komt nog meer Game Center CX

[games.blog forum]

Lees ook:Dit is een nieuwe Dragon Quest IX trailer
Lees ook:Dragon Quest Monsters: Joker – video preview
Lees ook:Dragon Quest X naar de Wii
Lees ook:De grote officiële Dragon Quest IX trailer
Lees ook:Dragon Quest X aangekondigd voor Wii én Wii U, wordt online speelbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.