Het Pokémon Dagboek dag 95: Lang leve mijn Pokémon!


Hey kids! Geloof het of niet, maar het lijkt erop dat ik een minder slechte Pokémon trainer ben dan ik had verwacht. En ik maak niet eens een grapje als ik dat zeg. Voordat we begonnen aan dit krankzinnige experiment wist ik zeker dat ik alle online gevechten zou verliezen, maar het gaat mijn Pokémon eigenlijk best goed af!

Als we dat eerste gevecht van vandaag met Liz niet meetellen tenminste. Het was drie Pokémon (van haar) tegen zes Pokémon (van mij), dus ik dacht dat ik in het voordeel zou zijn. Haha, ik had het niet misser kunnen hebben. Ik ben onder de indruk van de toewijding waarmee Liz haar Pokémon traint, want alledrie die Pokémon waren level honderd! 100! Tjonge, ik hoef vast niet uit te leggen hoe snel ik dat gevecht verloor.

Maar toen ik even later tegenover Basioh stond ging het al een stuk beter. We hadden allebei zes Pokémon bij ons van ongeveer hetzelfde niveau, en het ging fantastisch! Het klinkt raar, maar die Pokémon-gevechten zijn eigenlijk een stuk leuker als de Pokémon aan elkaar gewaagd zijn. Wanneer je constant zonder je best te doen alle gevechten wint (zoals ik het grootste gedeelte van het spel) is dat eigenlijk best saai. Ik merkte dat ik mijn lieve Pokébeestjes vanavond veel fanatieker aanmoedigde. Niet zelden zat ik op het puntje van m'n stoel en het was echt een spannend gevecht tot op het laatste moment.

En toen ik even later voor de tweede keer tegenover Liz stond, en zij er voor de gelegenheid zes andere Pokémon bij had gepakt, was de spanning ook meteen weer om te snijden. Best een leuke hobby die online gevechten. Als er nog meer mensen zin hebben sta ik daar open voor maar wees gewaarschuwd, mijn Pokémon zijn sterker dan je zou denken!

Bekijk het hele Pokémon Dagboek

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 395
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 61: Waarin ik Byron versla
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 171
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 45: Op safari
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 96

44 reacties op “Het Pokémon Dagboek dag 95: Lang leve mijn Pokémon!

 1. jarne

  welke lvl zijn ze?

    /   Beantwoorden  / 
 2. rick

  erik ga nooit stoppen met dit dagboek jonge.
  maar als ik nou eens:
  ps:ze hebbem niknames
  blastioise(blue)
  swampert
  zapdaos(sparky)
  mewtwo(cloone)
  overzet naar pearl
  ik hep mewtwo cloone genoemt omdat:
  hij een kloon is van mew!

  en ik heb mhanapy
  maar die kunnen jullie niet krijgen
  maar wel pione

    /   Beantwoorden  / 
 3. moht (thom)

  lol ik wil vamida wel weer vegte:P
  of vanaaf
  zeg het maar
  oohjah anderemanse die willen vegten is alteid welkom

    /   Beantwoorden  / 
 4. basioh

  IK WIL VANDAAG WEL VEGTE HEB GEEN HUISWERK MEERl:)

    /   Beantwoorden  / 
 5. liz

  vet mooie tekening erik,
  die metagross is egt super getekend :D
  en iedereen die nog tegen mij wil vechten is hierij gewaarschuwd :P

    /   Beantwoorden  / 
 6. githo

  ik heb een lugia lv100
  blaziken:82
  giratina:71
  zapdos:76
  en nog meer

    /   Beantwoorden  / 
 7. basioh

  wie wil tegen mij vegten vanmiddag? fc: 1590 2812 5558 naqam:basioh als je msn hendiger vind vraag er dan naar:)

    /   Beantwoorden  / 
 8. erik

  Ik wil best nog een keer vechten tegen thom en basioh, maar ik ga er niet nog een keer over schrijven. ;) Dan wordt het wel erg saai voor de andere lezers.

    /   Beantwoorden  / 
 9. basioh

  ja snap ik:) ok vanmiddag om half vier dan?

    /   Beantwoorden  / 
 10. palky

  Hey, erik. Heb je ok MSN adress? Het wou handig zijn dat wij ons chatten. Want ik wil een gevecht of een pokemonruil met jou. Mijn nieuwe FC is HEIDI 1117 8329 0722 en ELDES 1719 0585 6638.

    /   Beantwoorden  / 
 11. palky

  basioh, wou je misschien ok willen chatten?

    /   Beantwoorden  / 
 12. Fem

  Heej wie wil met my vecht 200% dat je wint want mn pokemons zijn niet zo goed getraint >

    /   Beantwoorden  / 
 13. Fem

  3565-9618-4950

    /   Beantwoorden  / 
 14. basioh

  fem ik voeg je toe wil je mij ook toevoegen? naam:basioh fc:1590 2812 5558 ff een gevegt???

    /   Beantwoorden  / 
 15. femz

  ok,,

    /   Beantwoorden  / 
 16. femz

  sorry wi-fi doet heel slegt >__< w8t ff

    /   Beantwoorden  / 
 17. femz

  ah rot ding,,

    /   Beantwoorden  / 
 18. liz

  nog iemand die wil vechten??

    /   Beantwoorden  / 
 19. Patrick

  hey liz ik wil tegen je vechten en neem die drie van honderd van jou dan maar mee!!!
  Ps: en liever ook nog drie andere

    /   Beantwoorden  / 
 20. Patrick

  Wie wil er tegen mij een keertje????? geef jullie fc’s ff door, of msn is ook goed

    /   Beantwoorden  / 
 21. erik

  Ik moet nu weg, wie weet tot vanavond iedereen.

    /   Beantwoorden  / 
 22. basioh

  kom op! ps:waarom elke keer zon code bij een reactie?

    /   Beantwoorden  / 
 23. basioh

  nou ga ik ff traine hoor zeg maar als iemand online wil

    /   Beantwoorden  / 
 24. floor

  Wil iemand mn toevoegen –

  3565-9618-4950
  Name: FEM

    /   Beantwoorden  / 
 25. femz

  ik kom niet meer online vandaag want mijn Wi-fi stick loopt steeds vast, en ik krijg steeds een fout code -__-

    /   Beantwoorden  / 
 26. bastjaan

  wie tegen mij?
  bas1997
  7876-9853-8759
  pokemons:
  je mag kiezen welke alemmaal minstens op level 70

    /   Beantwoorden  / 
 27. liz

  iemand nu nog zin in een gevecht??
  ik zet o.a. de door erik getekende pokemon in :P

    /   Beantwoorden  / 
 28. bastjaan

  he liz mijn metagross, dialga, lucario van 100 tegen jouw drie pokemon van 100

    /   Beantwoorden  / 
 29. Ba-Bo

  ja, liz is goed in game!:P

    /   Beantwoorden  / 
 30. bastjaan

  he, hebben jullie in nederland ook die nieuwe pokemontrainer? je kunt hem kopen voor 34.99 euro en je kunt alle pokemonfiguurtjes(die je koopt voor 4.99 euro)er op zetten en elke pokemon heeft een anderen game! dus meer dan 450 verschillende games en het minimum-tijd dat je het spel kan uitspelen is 2uur dus ongeveer minstens als je alles hebt uitgespeeld 900 uur gespeeld hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 31. xxxxxxXM (marielle)

  ik heb pokemon pearl en diamond ik wouw ze alle bij hebben wist je dat? neej hé XD
  met pokemon diamond ga ik opnieuw me pokemons zijn stom vind ik ben pas overnieuw begonnen nu wil ik weer.. overnieuw
  me pokemons daarop zijn 6x evee ik heb 1 shiny evee die is een beetje blauw grijs als of die bevroren is XD

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.