Het Pokémon Dagboek dag 91: R.I.P. paarse vleermuis (niet de mijne)


Hij was al bijna dood kinderen, deze paarse vleermuis die ik tegenkwam op Victory Road. Ik had met hem gevochten en hij was nu al zover verzwakt dat mijn volgende aanval hem zeker zou doden. Hij was wat je zou kunnen noemen kansloos, ik wist het en hij wist het. Alleen was hij nu aan de beurt om aan te vallen, dus had hij nog één kans om wraak te nemen. Winnen kon hij al niet meer, daar was mijn Dialga te sterk voor, maar hij zou me nog wel ernstig kunnen verzwakken. Of, als hij me écht het leven zuur wilde maken, had hij me ook kunnen vergiftigen.

Maar dat deed hij allemaal niet. De laatste aanval die deze vleermuis tijdens zijn leven uitvoerde was een 'Mean Look'. Ik ga ervan uit dat iedereen hier wel weet wat een gemene blik inhoudt, maar toch: met Mean Look kun je je tegenstander zo hard intimideren dat hij niet meer durft te vluchten. Met andere woorden, deze paarse vleermuis, die eigenlijk al zo goed als dood was, had er nu voor gezorgd dat ik, de man die op het punt stond hem te vermoorden, niet meer kon ontsnappen. Wow. Ik weet niet of dat heel erg dapper of heel erg dom was kinderen, maar ik was onder de indruk! Dit was zijn manier om mij te laten weten dat hij totaal niet bang voor me was. Potverdikkie, ik kreeg in één klap zoveel respect voor dat paarse beestje dat ik best had willen vluchten om hem te laten leven…

Dat is bijna een soort van… ironisch? Hm, hoe dan ook, ikzelf heb Victory Road wel overleefd. Ik geef toe dat het lastiger was dan verwacht (wat een doolhof!), maar uiteindelijk heb ik toch de uitgang gevonden. Ik sta nu voor de grote kerk waar de Pokémon League wordt gehouden. Wens me succes!

Bekijk het hele Pokémon Dagboek

Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 58: Verslaafd aan Iron Island
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 21: Eens maar nooit weer
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 27: Mijn veel te sterke paarse vleermuis
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 29: Alsjeblieft Crobat: een massage
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 28: En vandaag: een wijze levensles

29 reacties op “Het Pokémon Dagboek dag 91: R.I.P. paarse vleermuis (niet de mijne)

 1. Wouwter

  Succes! :P

    /   Beantwoorden  / 
 2. micha

  Ik heb al +/- een maand het probleem dat ik op elke .blog.nl alleen het laatst geplaatsten item kan zien:S (weet iemand hier wat het probleem kan zijn?) mail dan ff naar [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 3. wallie

  de pokemon league is egt super moeilijk vergeleken met de gyms. ik zal niet verklappen maar neem HEEL VEEL pots en revives mee. en het spel is niet afgelopen na de league. nadat je hebt gewonnen komen er zon 300 pokemons bij xD .!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Raymond von mani

  Je hebt niet zo gek veel geld nodig in dit spel dus… koop VEEL!

    /   Beantwoorden  / 
 5. powerpats

  Ik heb de pokemon leugue nooit kunnen halen :(
  dus was overnieuw begonnen ik had ook niet met level 40 pokemon eraan moeten beginnen :(

    /   Beantwoorden  / 
 6. basioh

  oke succes met waarschijnlijk je laatste bladzijde uit dit dagboek!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Ingmar

  Succes! Dat hoeft niet de laatste bladzijde te zijn want het gaat gewoon verder.

    /   Beantwoorden  / 
 8. basioh

  ja maar na de leuqe stopt erik toch met diet dagboek?

    /   Beantwoorden  / 
 9. jarne

  erik veel succes en geef nog een bladzijde over een online gevecht plz

    /   Beantwoorden  / 
 10. micha

  raar nu doet alles het gewoon weer :S

    /   Beantwoorden  / 
 11. jarne

  o en kan je ook een vrouwtjes crobat met een mannetjes crobat laten paren?

    /   Beantwoorden  / 
 12. liz

  succes erik, want ook al zijn je pokemon supersterk, dit zijn niet zomaar trainers :P
  ze zijn in elk geval iets beter dan gym leiders, en na de pokemon league is het verhaal nog niet afgelopen hoor
  er is gewoon nog een hoop te doen :P

    /   Beantwoorden  / 
 13. basioh

  erik waar gaat je volgende dagboek over? tsjonge, dat jij zon dagboek volhoud!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Polidoli

  erik,ookal stop je strax met dit dagboek en begin je aan een nieuw dagboek: BLIJF SPELEN na de pokemon league(succes trouwens) begint je spel zon beetje opnieuw ofoiets want er komen meer dingen vrij!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Kayleigh

  De grote kerk? XD Nouja, veel succes met de pokemon league. Al denk ik dat hij voor jou een fluitje van een cent is :P

    /   Beantwoorden  / 
 16. LOOK,ik ben je oma!!!

  Voor zo ver ik weet is Golbat niet paars maar blauw ;)

    /   Beantwoorden  / 
 17. basioh

  wagt is dit is bleuwe vleermuis, erik!!!XD

    /   Beantwoorden  / 
 18. basioh

  nauw jij was iets eerder

    /   Beantwoorden  / 
 19. niemand

  hooi baasioh, je bedoelt blauw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 20. basioh

  ohja hihi!

    /   Beantwoorden  / 
 21. basioh

  “Al denk ik dat hij voor jou een fluitje van een cent is :P ” hij is moeilijk hoor!

    /   Beantwoorden  / 
 22. remkje

  Ik denk dat na dit dagboek erik eindelijk rustig Zelda *kuchsaaispelkuch* en paper Mario kan spelen, en dat ook zeker gaat doen. :p xD

    /   Beantwoorden  / 
 23. erik

  Eigenlijk heb ik Paper Mario al bijna uit. Wat zakt dat spel in op het einde zeg! De eerste drie of vier werelden vond ik geweldig, maar nu speel in het eigenlijk alleen nog maar omdat ik hem uit wil hebben. Echt leuk is het al niet meer.

  Vooral wereld 7 is hatelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 24. basioh

  ow en ik verwagte er veel van isie voor de ds of wii of…:?” ben volgnsmij yts vergetu………………….

    /   Beantwoorden  / 
 25. basioh

  ow en ik verwagte er veel van isie voor de ds of wii of…:?” ben volgnsmij yts vergetu………………….

    /   Beantwoorden  / 
 26. bastjaan

  versla jij de pokemon in victory road

    /   Beantwoorden  / 
 27. maaike

  ben op vakantie geweest en weer trug :D

  de victory road is volgens mij ook het moeilijkste van het hele spel..

    /   Beantwoorden  / 
 28. rick

  waar ben je op vakantie geweest maaike???
  ik op tenerife

    /   Beantwoorden  / 
 29. mij

  succes!!!;)
  ik wou ff zegge dat ge echt super kunt tekenen en ik wou vrage hou ge het uithoud om dit allemaal te schrijven!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.