Het Pokémon Dagboek dag 90: Maar wat is de Pokémon League?


Hallo trouw publiek. Vlak voordat ik achter mijn computer ging zitten om deze dag in Het Grote Pokémon Dagboek te schrijven, letterlijk nog maar een paar seconden geleden, ben ik op de rug van Quagy tegen een waterval op gezwommen! Whoa! Whoa! Ik wist natuurlijk wel dat Quagy goed kon zwemmen, maar niet dat hij zó goed kon zwemmen. Stel je voor, recht tegen een waterval op! Zalmen zijn al wereldberoemd geworden omdat ze een beetje tegen de stroom in kunnen zwemmen.

En nu ben ik dus bij de "Pokémon League", vlak voor de ingang van "Victory Road." Dat klinkt goed, maar het probleem is, ik heb al die woorden weleens horen zeggen door de lezers van dit dagboek, ik heb alleen nog steeds geen idee wat de Pokémon League precies inhoudt. Wat staat me hier te wachten? Wat valt er te winnen? Is het moeilijk? Is het spel nu al bijna afgelopen? Wel… er is maar één manier om daar achter te komen. Op naar Victory Road!

Bekijk het hele Pokémon Dagboek

Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 91: R.I.P. paarse vleermuis (niet de mijne)
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 94: Verveling
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 92: Ik win!
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 47: Ik ben voor één keer niet eigenwijs
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 59: Super Quagy!

41 reacties op “Het Pokémon Dagboek dag 90: Maar wat is de Pokémon League?

 1. Wouwter

  Het hangt ervan af wat je doel is in het spel of dit het einde is, je kan nog heel lang doorspelen om alles in het spel te halen. :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. erik

  Ik hoef alleen maar een aftiteling te zien. Dan ben ik tevreden. Als ik een aftiteling heb gezien ben ik klaar met het spel.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Raymond von mani

  Dan is dit het einde.
  Als je wint dan ben je de kampioen van sinnoh.
  daar binnen zijn een paar totaal verschillende…laten we zeggen gym leaders.
  met steeds sterker wordende pokemon.
  Maar als je de aftiteling gezien hebt wil je misschien een keer de battle tower online proberen… gewoon een keer?
  dat is gewoon iets wat je gedaan moet hebben als het kan. ((wees maar niet bang je kunt niks verliezen en alle pokemon worden teruggezet naar level 50 zodat het wat eerlijker is.))

    /   Beantwoorden  / 
 4. Kayleigh

  Je heb hem nu al bijna uitgespeeld :( Maar waarom staan er eigenlijk steeds van die hartjes in je tekeningen?

    /   Beantwoorden  / 
 5. erik

  Ja, ik wil inderdaad nog wel een paar online gevechten houden!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Raymond von mani

  In gelijke online gevechten gaat het niet om hoeveel uur je hebt gespeeld. je hebt ook strategie nodig.
  Oh en je linkster wordt zo’n 9 uit 10 keer verslagen door mij. terwijl hij betere pokemon heeft. Hij leert zijn pokemon alleen aanvallen met een hoge schade ratio.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Arcanine

  Erik, als ik jou was zou ik nog verder spelen na de pokemon league. Je kan namelijk nog meer legendaries vangen na de pokemon league & je kan ook de pokemon gaan vangen van alle vorige pokemon spellen! ( en je kan een ditto vangen, als je die hebt kun je die samen met turtwig in de daycare zetten, dan krijg je pokemon eieren waar allemaal kleine schattige turtwigs uitkomen!)Oja, je kan na de pokemon league, als je de national dex hebt gekregen(kun je krijgen als je alle pokemon hebt gezien)in Hearthome city een eevee ophalen!(Die kan in 7 verschillende pokemon evolueren!)

    /   Beantwoorden  / 
 8. erik

  Tja… alles wat je daar neerzet komt er op neer dat ik dus nog meer Pokémon kan vangen. Ik geloof niet dat ik daar zo’n behoefte aan heb. Volgens mij ben ik niet zo’n grote Pokémon-verzamelaar ofzo… ik zie er de lol niet meer van in om ze allemaal te verzamelen. Wat is bovendien het nut van al die nieuwe Pokémon als het avontuur toch al is uitgespeeld?

    /   Beantwoorden  / 
 9. basioh

  na de leuge begint het pas echt!!! en het is moeilijk!! maar niet met max revives

    /   Beantwoorden  / 
 10. Esther

  Hey erik
  ik wens je succes met victory road
  in mijn pokemon boek staat de route maar ja
  ik verdwaal zelf met de kaart
  ik dwaalde er een paar dagen in rond
  dus alvast succes
  en verder kan ik zater dag en zondag niet kijke alleen in de avond omdat ik de heledag naar logeerhuis ben

    /   Beantwoorden  / 
 11. erik

  Ik ben erg benieuwd wat me te wachten staat… vanavond ga ik het proberen!

    /   Beantwoorden  / 
 12. basioh

  krijgen we vandaag nog een upgrade van het dagboek dan, erik? dat je het gaat proberen?

    /   Beantwoorden  / 
 13. basioh

  hoe moet je eigenlijk online met pokemon?

    /   Beantwoorden  / 
 14. erik

  “krijgen we vandaag nog een upgrade van het dagboek dan, erik? dat je het gaat proberen?”

  Huh? Nee, gewoon in dag 91 om 00:21 uur vannacht. :)

    /   Beantwoorden  / 
 15. basioh

  ok.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Kawaii

  Wel er staan je 5 extreem sterke trainers te wachten die je achter elkaar zult moeten verslaan (zonder dat je naar pokemon center kunt gaan) gelukkig kun je wel full restores, Revival herbs en revives meenemen en koop er veel want die zul je nodig hebben. Dit zal ook waarschijnlijk je training plek voor je sterkere pokemon worden! Ook zal je hier veel poen verdienen :) Succes met het verslaan van de Pokémon League maar eerst de weg vinden in victory road natuurlijk XD!

    /   Beantwoorden  / 
 17. Gangster

  kom op he erik ik weet bijna zeker dat je zal winnnen

    /   Beantwoorden  / 
 18. jarne

  erik veel succes en wil je dan nog even doorspelen het is echt een goed dagboek plz?

    /   Beantwoorden  / 
 19. LOOK,ik ben je oma!!!

  Veel succes, Victory Road is echt niet moeilijk ik vond meteen de uitgang (er zijn 2uitgangen de 1ste staat achter een dikke gast die je niet door laat en de andere is naar de league

    /   Beantwoorden  / 
 20. piep

  ikwilgraag vliegtuig spelletjesspelen 3D

    /   Beantwoorden  / 
 21. basioh

  Erik, heb je je werk (dagboek) al eens goed bekeken? Echt geniaal!!!:)

    /   Beantwoorden  / 
 22. diamond

  kan er wat ergs gebeuren als je gaat time travelen in pokemon?

    /   Beantwoorden  / 
 23. viktor

  je moet achter elkaar zonder dat je pokemon worden geheald tegen 5 trainers met 6 pokemon spelen, ze zijn allemaal in een ander type gespecialeerd maar zijn heel goed

    /   Beantwoorden  / 
 24. bastjaan

  je zal zeker winnen erik maar ik zeg iets wat al vele voor mij hebben gedaan:
  doe alstubliet door met het dagboek, wat moet ik anders de hele dag doen?

    /   Beantwoorden  / 
 25. bastjaan

  waar vind je ditto o is dat dat je tegen dat meisje moet praten en dat ze dan zegt dat er ergens een zwerm is en dat je dan ergens op een route een ditto is of is dat dat niet?(8datten)

    /   Beantwoorden  / 
 26. Esther

  bastjaan ditto kan je alleen vangen als je nationale dex hebt je moet League hebben verslagen en sinnoh dex compleet hebben
  Heb je dat al,Ik heb ditto al eens gevangen en geruild met jongen uit min buurt voor een phione voorevolutie van manaphy msaar nu heb ik ditto nodig
  maar ja ditto vind je als je die dex hebt bij dat veldje vlakbij 6de gym
  (ben ff naam van die route vergeten)

  PS.
  weet iemand hoe je tranitar larvitar en puppitar verslaat op pokemon ranger ik heb bijna het manaphy ei bemachtigt

    /   Beantwoorden  / 
 27. erik

  “doe alstubliet door met het dagboek, wat moet ik anders de hele dag doen?”

  Sorry man, maar ik ben geloof ik wel bijna uitgekeken op Pokémon. Het wordt weer tijd voor andere spelletjes! Ik ga het uitspelen, en dan misschien nog een paar online gevechten… maar dan ben ik er wel klaar mee. Ik denk niet dat dit dagboek nog erg lang duurt.

    /   Beantwoorden  / 
 28. basioh

  jammer
  :

    /   Beantwoorden  / 
 29. bastjaan

  ik zit in ranger aan raikou suicune en entei, je moet gewoon een voor een ze proberen te vangen en begin eerst met pupitar en dan met larvitar en dan tyrinitar of zoiets maar waar vind je dat ei dan van manaphy?

    /   Beantwoorden  / 
 30. basioh

  dan krijg je een misie ofzo.

    /   Beantwoorden  / 
 31. jarne

  spijtig dat het bijna het einde is

    /   Beantwoorden  / 
 32. Esther

  Ik heb al moeite met laritar tyrinitar had ik gevange maar draaide te lang door dus die ontsnapte puppitar verlamt niet als ik met plusle aanval als je daar iets op weet wil je dan e-mail sturen op [email protected]

  PS
  Erik niet stoppen
  ben superverslaafd aan je dagboek
  ik kijk er elke dag op
  als je nieuw dagboek start
  zeg het dan
  want dan ga ik het zeker lezen

  groetjes esther

    /   Beantwoorden  / 
 33. basioh

  kom op erik waar blijft dAG 91???

    /   Beantwoorden  / 
 34. basioh

  erik vond/vind je acww of pokemon diamond leuker???

    /   Beantwoorden  / 
 35. erik

  Ik ga NU de tekening inscannen. Niet lang meer… niet lang meer…

  En ik vond ACWW veel leuker. :)

    /   Beantwoorden  / 
 36. basioh

  ik ook (dat vanacww dan)

    /   Beantwoorden  / 
 37. basioh

  anders maak je nog een acww dagboek:) geintje;) doe je wel uitgebreid de laatste bladzijde?

    /   Beantwoorden  / 
 38. bastjaan

  animal crossing, bah geef mij maar pokemon

    /   Beantwoorden  / 
 39. angelique

  warom post jehet ijgenlijk altijd om 00:21?

    /   Beantwoorden  / 
 40. bastjaan

  weer ik veel

    /   Beantwoorden  / 
 41. diamond X

  niet stope he dit is echt de leukste site
  en ik ben fan van pokemon en ook van deeze site please nniet stope anders moet ik weer een neuwe vinden maar dat wil ik niet ik wil
  op deeze site blijven !! niet stope groetjes diamond X

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.