Het Pokémon Dagboek dag 89: Nu met acht Gym Badges


Pokémon die vechten met elektriciteit zijn irritant! Potverdikkie, ik dacht dat mijn team overal op voorbereid was, maar ik had het in Pokémon Gym nummer acht een stuk lastiger dan verwacht. Alle vijanden gingen moeilijk dood. En al hun aanvallen waren telkens wel bijzonder effectief op mij. Het was niet eerlijk. Niet dat ik het niet gehaald heb ofzo, natuurlijk wel. Maar ik moest er zowaar m'n best voor doen.

Ik heb potions moeten gebruiken! Crobat raakte bewusteloos! Dat soort dingen ben ik helemaal niet gewend. Ik heb zelfs een paar keer gedacht -hou je vast, dit is redelijk schokkend- had ik Onix nog maar! Die kon altijd heel goed tegen elektriciteit. Maar die gedachte heb ik gelukkig héél snel weer uit m'n hoofd gezet. Gewoon verder spelen was mijn motto. En met succes want ik heb gewonnen. Ha! Alleen heb ik Pokémon Gym Leader Volkner deze keer niet getekend. Sorry maar Volkner verdient geen eigen tekening. Wat een gebrek aan enthousiasme zeg. Hij bleef maar zeuren dat hij geen zin had om te vechten. De zeikerd. Het is graag of niet hoor! In plaats daarvan heb ik nu dus maar het meisje getekend dat zich had verkleed als Pikachu en die vier Pikachu's bij zich had om tegen mij te vechten. Dat is inderdaad een verontrustende obsessie, maar in ieder geval is ze wel ergens enthousiast over! Dat is meer dan we over Volkner kunnen zeggen.

Bekijk het hele Pokémon Dagboek

Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 46: Ik wil een Quagsire!
Lees ook:Nintendo is vast niet blij met deze Pikachu-drinkbeker
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 61: Waarin ik Byron versla
Lees ook:Zo’n kleine Pikachu heb je nog nooit gezien
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 92: Ik win!

19 reacties op “Het Pokémon Dagboek dag 89: Nu met acht Gym Badges

 1. bastjaan

  haha, grappige tekening erik

    /   Beantwoorden  / 
 2. Raymond von mani

  gebruik je nog steeds potions?
  als je naar de luaqe ((wtf ik kan het niet spellen)) gaat kun je beter toch wat full potions,full restores,full heals en natuurlijk een paar revives het liefste max revives. Als je dat hebt ben je zowat onverslaanbaar.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Kawaii

  Waarom gebruik je je Torterra niet tegen elektriciteit earthquike verpleterd ze gewoon XD!

    /   Beantwoorden  / 
 4. powerpats

  waar is de 4de pickachu :0
  ik zie er maar 3
  niet dat het belangrijk is ofz ;)

    /   Beantwoorden  / 
 5. Arcanine

  ja ik zie er ook maar drie xD

    /   Beantwoorden  / 
 6. Michaëla

  Ik denk dat ze er één heeft opgegeten.. =P Leuke tekening Erik! ^^

    /   Beantwoorden  / 
 7. basioh

  natuurlijk is ie moeilijk! tis de laatste gym!!!:)

    /   Beantwoorden  / 
 8. Sido

  ik heb gewoon de gym gehaald met dialga die verpletterde alles!! Ik vond het wel moeilijk om bij Volkner te komen. Ik heb er wel een tijdje zitten prutsen. Mijn riolu zit in level 28 nog niet zo hoog.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Kayleigh

  Ze heeft van een van de pika’s haar kostuum gemaakt XD Nja, weer leuk verhaaltje :)

    /   Beantwoorden  / 
 10. Maarten

  Heey ik heb het spel net, maar ik ben opzoek naar een lijst waar ik alle pokemon van het spel met evaluaties, met levels, erop weet iemand die te vinden?

    /   Beantwoorden  / 
 11. erik

  De vierde pokémon staat een stukje naar rechts, net buiten de tekening, okee? ;) Tjonge wat wordt er hier goed opgelet!

    /   Beantwoorden  / 
 12. basioh

  “Heey ik heb het spel net, maar ik ben opzoek naar een lijst waar ik alle pokemon van het spel met evaluaties, met levels, erop weet iemand die te vinden?”

  kijk op www. serebii.net en ga naar d/p pokedex

    /   Beantwoorden  / 
 13. basioh

  kan iemand me helpen? mijn winkel in acww is nog niet groter!!! ik speel het al heel lang!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Esther

  Ik ken wel zo’n site
  hier komt ie tis wel engels

  http://www.psypokes.com/dex/index.php
  en alle pokemons staan erop

  o ja erik ik had het ook lastiger bij achste gym
  mijn empoleon (heet napoleon das zijn nickname) is nu lvl 100 nu train ik mijn andere pokemons ook naar level honderd te beginne met celebi (heb iemand in mijn buurt met alle legendarische pokemon en die doet ze weg)
  maar ja groetjes esther maarten hopelijk heb je wat aan die site

    /   Beantwoorden  / 
 15. Michaëla

  Antwoordt op Basio; Heb je het geld ook afbetaald? =P Dat moet in het postkantoor, Pay Mortage staat er, en dan moet je zeg maar alles betalen, als het goed is verbouwt die dag erna Tom Nook z’n winkel en daarna is die groter. ^^ En uh.. Erik, we zijn hier érg kritisch. =P

    /   Beantwoorden  / 
 16. kiara

  ik heb de vier pickachu’s gevonden :D

    /   Beantwoorden  / 
 17. basioh

  ik hoefde nog maar uitbrijding!

    /   Beantwoorden  / 
 18. basioh

  weet iemand wat de event is?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!:(
  ik niet

    /   Beantwoorden  / 
 19. basioh

  no
  g maar een uitbrijding!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.