Het Pokémon Dagboek dag 65: Commandant Mars zegt teveel


Die jongens van Team Galactic laten er geen gras over groeien zeg! Het hele spel lang doen ze bijna niks engs, maar als ze dan uiteindelijk in actie komen slaan ze ook meteen op drie plaatsen tegelijk toe. Gisteren was ik al te laat om hun bomaanslag in Lake Valor te voorkomen, en ook vandaag arriveerde ik net een paar minuten te laat om tegen te houden dat Team Galactic een Legendary Pokémon ontvoerde vanuit Lake Verity.

Maar ik was nog wel op tijd om Commandant Mars, ook lid van Team Galactic, tegen te komen. Zij was blijkbaar de vrouw die de leiding had over de grote kidnap-operatie in Lake Verity en om wat voor reden dan ook hing ze daar nu nog steeds rond. Ze bleek een slechterik te zijn van het type dat je normaal gesproken alleen tegenkomt in films over superhelden: een arrogante heks die zo vol was van zichzelf dat ze maar niet op kon houden met praten over de grote successen van Team Galactic. Ongemerkt heeft ze precies uit de doeken gedaan wat hun geniale plan nu precies inhoudt. Dat was niet zo slim van haar. Dankzij Commandant Mars weet ik nu dat Team Galactic óók een aanslag heeft gepleegd in Lake Acuity. Dat is het meer waar Alfonso naar onderweg was! Ik vraag me af of, als ik hem straks kom redden, Alfonso eindelijk zal erkennen dat ik een betere trainer ben dan hem?

Bekijk het hele Pokémon Dagboek

Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 75: Dom dom dom
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 79: Morgen druk ik op de knop!
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 69: Quagy leert Strength
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 64: They set us up the bomb!
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 77: Beam me up, Scotty

10 reacties op “Het Pokémon Dagboek dag 65: Commandant Mars zegt teveel

 1. maaike

  haha,, dat plaatj is geniaal!!
  die Mars staat aan 1 stuk door te lullen en jij rustig opschrijven XD

    /   Beantwoorden  / 
 2. Arcanine

  die ogen ook xD

    /   Beantwoorden  / 
 3. Raymond von mani

  Ik zou als het echt was,
  en dat is het dus niet.
  Allang mijn pokemon haar aan laten vallen.
  makkelijk gevecht.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Tom

  zowieso zijn 2(of 3) van die trutten
  en bij het vorige dagboek hadden jullie het over HACKERS!!! kun je niet gewoon(zoals ik) het spel proberen uitspelen wat Bastiaan zegt is waar maar dat is nog steeds hacken

    /   Beantwoorden  / 
 5. jarne

  ze is echt wel dom!! ik bedoel wie vertelt zijn plannen nu zomaar! dat zij comandant is snap ik niet echt.

    /   Beantwoorden  / 
 6. bastjaan1997

  het is niet omdat ik een belg ben dat ikdom ben hoor!

    /   Beantwoorden  / 
 7. bastjaan1997

  hallo antwoord er ooit nog iemand?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Michaëla

  Antwoorden waarop, het dagboek van Erik of jou domme opmerkingen?
  Afijn, leuke tekening Erik! Ja.. de Bad Guy’s zijn nooit zo slim geweest.. =P

    /   Beantwoorden  / 
 9. bastjaan1997

  het dagboek van erik natuurlijk

    /   Beantwoorden  / 
 10. Michaëla

  Nou, zo juist gedaan, maar ik ging ervan uit dat je echt verwachte dat iemand op jou comment zou reageren en dat je daarom zo’n opmerking maakte. Maar goed, leuke tekening Erik! ^^

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.