Het Pokémon Dagboek dag 43: Het mysterie van de houten balkjes


Ik was vandaag in de… hm… eigenlijk ben ik een beetje verward over waar ik precies ben! Iedereen in Pastoria City heeft het erover dat ik de "Marsh" moet bezoeken. Volgens mijn Engelse woordenboekje betekent marsh hetzelfde als moeras: een nat gebied met veel gras en ondiep water. Het probleem is dat er in hier twee gebieden zijn die allebei aan die omschrijving voldoen. In de ene regent het de hele tijd, zoals ik gisteren al schreef, en voor de andere moet je betalen.

Vandaag was ik in ieder geval in het gratis moeras, waar het zoals altijd regende. Ik zag dat de verschillende heuveltjes hier met elkaar in verbinding stonden via hele smalle houten bruggetjes. En als ik zeg "hele smalle," dan bedoel ik dat het alleen maar houten balkjes waren, zo smal dat ik er niet eens overheen kon lopen. Automatisch ging ik er vanuit dat dit weer zo'n situatie was waarin ik eerst het juiste voorwerp moest vinden voordat ik verder kon. Teleurgesteld stond ik al op het punt om terug te gaan toen een andere wandelaar me aansprak. Hij vertelde dat hij ooit mensen over de houten balkjes had zien fietsen. Het was alsof er in mijn hoofd zonnestralen door het wolkendek heen braken. Natuurlijk! Mijn fiets! Ik had helemaal geen nieuw voorwerp nodig! Dit was gewoon een logische puzzel die ik ook zelf had kunnen oplossen. Heuvels die eerst onbereikbaar leken kon ik nu eenvoudig naar toe fietsen. Wat leuk! Dankjewel Nintendo!

Bekijk het hele Pokémon Dagboek

Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 44: Vliegen per Crobat
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 42: Het regent, het regent
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 45: Op safari
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 41: Ik mag deze rotswand niet vergeten
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 33: Och wat worden ze toch snel groot

26 reacties op “Het Pokémon Dagboek dag 43: Het mysterie van de houten balkjes

 1. micha

  De genen waar je voor moet betalen is de genen met de zeldzamen pokemon.
  (waar slaan die hartjes nou op erik??)

    /   Beantwoorden  / 
 2. micha

  De genen waar je voor moet betalen is de genen met de zeldzamen pokemon.
  (waar slaan die hartjes nou op erik??)

    /   Beantwoorden  / 
 3. erik

  Die hartjes tekent mijn kat Minoes er telkens bij als ik even niet oplet!

    /   Beantwoorden  / 
 4. erik

  Die hartjes tekent mijn kat Minoes er telkens bij als ik even niet oplet!

    /   Beantwoorden  / 
 5. maaike

  erik,, dat is bullshit XD
  t ziet er wel gezellig uit.. of ben je soms verliefd (a)
  en micha heeft gelijk die gene waar je voor moet betalen is de marsh daar kan je zeldzame pokemon vangen en je kan met een trein naar verschillende gebieden.. de eerste keer is het leuk,, de tweede keer word het al minder leuk,, de derde keer word je er gek van dat je in het moeras vast blijft zitten,, de vierde keer word je gek van al die stomme blauwe beesten omdat je ook wel eens een andere pokemon wil zien XD

    /   Beantwoorden  / 
 6. maaike

  erik,, dat is bullshit XD
  t ziet er wel gezellig uit.. of ben je soms verliefd (a)
  en micha heeft gelijk die gene waar je voor moet betalen is de marsh daar kan je zeldzame pokemon vangen en je kan met een trein naar verschillende gebieden.. de eerste keer is het leuk,, de tweede keer word het al minder leuk,, de derde keer word je er gek van dat je in het moeras vast blijft zitten,, de vierde keer word je gek van al die stomme blauwe beesten omdat je ook wel eens een andere pokemon wil zien XD

    /   Beantwoorden  / 
 7. thom

  eey erik ik daag je uit je wind het tog niet vn me xd
  zeg ff als je acord gaat dn geef ik je me fr.

    /   Beantwoorden  / 
 8. thom

  eey erik ik daag je uit je wind het tog niet vn me xd
  zeg ff als je acord gaat dn geef ik je me fr.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Mylene

  Hahahjaa:P

  Heb je een vriendinnetje (A)

  !!!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Mylene

  Hahahjaa:P

  Heb je een vriendinnetje (A)

  !!!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Syl

  Die hartjes tekent mijn kat Minoes er telkens bij als ik even niet oplet!”

  Knape kat kan je dat mijn kat(ten) :P Ook leren xD

    /   Beantwoorden  / 
 12. Syl

  Die hartjes tekent mijn kat Minoes er telkens bij als ik even niet oplet!”

  Knape kat kan je dat mijn kat(ten) :P Ook leren xD

    /   Beantwoorden  / 
 13. kever

  offtopic:ki wou net super paper mario importeren op play asia maar er staat “compatible for us/canade wii systems” dus kan ik die dan niet op mijn europese wii spelen ofzo? en zoniet weet iemand een site waar ik miss wel een exemplaar kan kopen dat op mijn system werkt?
  on topic:je neemt wel je tijd zeg :p (heb je zelda nu trouwens al uitgespeeld?)

    /   Beantwoorden  / 
 14. kever

  offtopic:ki wou net super paper mario importeren op play asia maar er staat “compatible for us/canade wii systems” dus kan ik die dan niet op mijn europese wii spelen ofzo? en zoniet weet iemand een site waar ik miss wel een exemplaar kan kopen dat op mijn system werkt?
  on topic:je neemt wel je tijd zeg :p (heb je zelda nu trouwens al uitgespeeld?)

    /   Beantwoorden  / 
 15. kever

  iemand?

    /   Beantwoorden  / 
 16. kever

  iemand?

    /   Beantwoorden  / 
 17. pokefreak

  wii is niet regio vrij dus je zou een us wii nodig hebben om geimporteerde spellen te kunnne spelen

    /   Beantwoorden  / 
 18. pokefreak

  wii is niet regio vrij dus je zou een us wii nodig hebben om geimporteerde spellen te kunnne spelen

    /   Beantwoorden  / 
 19. micha

  zo lang duurt het toch niet meer voor super paper mario??

    /   Beantwoorden  / 
 20. micha

  zo lang duurt het toch niet meer voor super paper mario??

    /   Beantwoorden  / 
 21. kever

  ah ok bedankt :) wist helemaal niet dat die al bijna uit was xD

    /   Beantwoorden  / 
 22. kever

  ah ok bedankt :) wist helemaal niet dat die al bijna uit was xD

    /   Beantwoorden  / 
 23. erik

  “ah ok bedankt :) wist helemaal niet dat die al bijna uit was xD”

  Volgende week is het (eindelijk!) zover. :) En importeren is inderdaad een slecht idee. Tenzij je meteen ook een Amerikaanse Wii importeert. Als Nintendo ons nog een keer zooo lang laat wachten op een groot spel wordt het misschien inderdaad tijd om dat te doen. :(

  “on topic:je neemt wel je tijd zeg :p (heb je zelda nu trouwens al uitgespeeld?)”

  Ik heb geen haast. ;) En met Zelda… ik heb dat spel al in geen maanden meer aangeraakt. :( En met alle mooie spellen die eraan komen zie ik dat dit jaar ook eigenlijk niet meer gebeuren.

    /   Beantwoorden  / 
 24. erik

  “ah ok bedankt :) wist helemaal niet dat die al bijna uit was xD”

  Volgende week is het (eindelijk!) zover. :) En importeren is inderdaad een slecht idee. Tenzij je meteen ook een Amerikaanse Wii importeert. Als Nintendo ons nog een keer zooo lang laat wachten op een groot spel wordt het misschien inderdaad tijd om dat te doen. :(

  “on topic:je neemt wel je tijd zeg :p (heb je zelda nu trouwens al uitgespeeld?)”

  Ik heb geen haast. ;) En met Zelda… ik heb dat spel al in geen maanden meer aangeraakt. :( En met alle mooie spellen die eraan komen zie ik dat dit jaar ook eigenlijk niet meer gebeuren.

    /   Beantwoorden  / 
 25. Linkster

  pas op dat je er niet afvalt erik!

    /   Beantwoorden  / 
 26. Linkster

  pas op dat je er niet afvalt erik!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.